Plodne dní po pôrode

bembula
30. apr 2024

Ahoj zaujíma ma kedy ma žena plodné dni po pôrode , a ci sa niektorej stalo ze otehotnela pocas šestonedelia. Mali sme s mužom sex . Od porodu som 3 týždne. Tak len ci mam plodné alebo nemám plodné dní. Výtok mam stale od porodu. Zafarbené na takú svetlo bielo niekdy do jemno uplne bledo žltá az oranžová.ale fakt svetlo. Ďakujem

januska12323
30. apr 2024

Chceš si privodiť infekciu?

clori
30. apr 2024

áno, môžeš mať plodné dni aj teraz. chráňte sa. nielen pred neželaným tehotenstvom, ale aj kvôli infekcii. ešte sa hojíš. tak aspoň kondóm použite.

domka222
30. apr 2024

Tak,či máš plodné dni uvidíš. Pre istotu vecičky ešte odlož 😂

zuzubb007
30. apr 2024

Jasné, že môžeš otehotnieť, to 6to nedelie sa pre niečo tak volá aj infekcia volá, to naozaj ste sa nevedeli zdržať a vydrzat

stellarstar
30. apr 2024

Chápeš pojem šestonedelia? A toto sa pyta skoro 30 r žena 🤦‍♀️

butterflyeffect
30. apr 2024

Moj otec mal brata a bol medzi nimi rozdiel 9 mesiacov-myslim ze to hovori za vsetko. Mozes otehotniet aj v sestonedeli. Vidim ze niektore baby ta tu hned idu ukamenovat. Ja som sice nerodila ale mala som sekciu a resekovanu maternicu kvoli mimomaternicovemu tehotenstvu(doktorka mi vravela ze sa budem zotavovat ako klasixke sestonedelie) Doktorky som sa pytala ako so sexom-odpoved bola ze vtedy ked sa na to budem citit ale radsej s ochranou, kvoli moznej infekcii. Cize ak sa na to citis, tak si nic nerob z tych narozok tu, ale preistotu radsej kondom, ci uz kvoli infekcii alebo kvoli moznemu tehotenstvu.

bembula
autor
30. apr 2024

@butterflyeffect
Tiež som rodila sekciou a sex som si takto neuzila fu ani nepamätám. 🤣🤣 ale hej 3 týždne ma mala tak radšej počkáme a budeme používať ochranu. A ďakujem za to ze ma nehejtujes.

januska12323
30. apr 2024

My ťa nehejtujeme len nechápeme ako sa môžeš niečo také opýtať.

bembula
autor
30. apr 2024

@januska12323
Nwm naco potom slúži táto stránka len ma to zaujímalo. Ak vás to poburilo tak sa ospravedlňujem a vymažem príspevok

nevenka
30. apr 2024

@bembula juj, no tak si uzivajte, naco sa pytas teda?

Po sekcii ahaaa. To ze mas maternicu a xy vrstiev brucha rozrezanych, to je niiic, to nevadi. Este Ti idu ocistky a Ty sex a bez ochrany. Nuz...😳

nevenka
30. apr 2024

To, ci mas alebo nemas plodne dni, nemoze nikto okrem doktora vediet. A aj on si niekedy len mysli...🤭. Ako moj. Keby som ho pocuvala, tak mam stvrte dieta hned po tretom.
Najskor este nemas ovulaciu, ked Ti idu ocistky. To tipujem. Ale pytas sa hlupo, lebo si na to mala mysliet pred a nie po...hlavne po sekcii 🙄
Ja som mala prvu ovulaciu 3x po 3,5 mesiaci a raz po 5,5 mesiaci, pri plnom dojceni a odsavani. Kazda zena je ina.

sofia1979
30. apr 2024

@bembula podľa mňa len nechápu čo sa pýtaš preboha veď si tri týždne po pôrode nechaj telo oddýchnuť po ďalšie používajte ochranu už len kvôli infekciám a práve kvôli tehu keďže len, aby si vedela môžeš hneď po tehu aj otehu. Nechápem čo tu dávaš za otázky dievča. Držím palce aby si teraz neotehotnela už len kvôli tomu, že si čerstvo po pôrode. Skús si niečo o tom preštudovať.

bababibi
30. apr 2024

Jasne ze môžeš, som živým príkladom 🤣 mala som po šestonedeli aj po prvej ms a tesne po MS som otehotnela medzi malinkými je rozdiel len 4 dni po roku 🤣 takže ozaj pozor nato, no a to som aj kojila takže nič nie je isté.