Ahojte.Chcela by som vas poprosit o radu.na tvary sa mi vyskytli male ploche bradavicky a rozsiruje za to.Doktorka mi davala dusik,no ndviem ci to nieco pomoze ☹ .bojim sa aby to nahodou nedostali deti .Proskm vedel by mi niekto poradit nidco ucinne na bradavice?lastovicnik som hladala,ale zatial nenasla.Kazda rada,skusdnosf a odpoved ma potesi.Dakujem moc
@kristina0307 tvoria
@korytnacka1 Dakujem.a ten argital aj trocha zabera?veru ani ja neviem zcoho sa mi to vytvorilo,pracujem v prasnom prostredi s kozou ktora je napustena gdbuzinami a farbivami ,ci to moze byt ztoho,neviem.moje krsniatko ma bradavicky,no on ma ine take vhpjkle,chudacik a vsimla som si zd icb ma coraz viac a aj na ruke ☹ .
@kristina0307 trosicku no ako pisem oni sa aj trochu stiahnu akoby zmensia no akonahle prestanete natierat vypucia spat. Mam este otvorene balenie Argital kremu, ak chcete. Na tie pod nosom to aj trochu zabaralo na chvilu no tie vnutri na kraji nosa tie sa mi nedali tym natret uz. Po natreti to treba prelepit naplastou s cim sa ale neda chodit von resp.vyzera to divne. Po natierani cca.mesiac ma to uz zacalo stipat tak uz nepotieram.
@kristina0307 poslala som Vam IP. Krem Vam mozem poslat, ja ho uz nevyuzijem
Dakujem 🙂
tiež som mala na tvári také malé bradavičky, kožná mi povedala, že je to detský vírus..dakde som vyčítala, že prikladať banánové šupky. Skúsila som si nakrájať šupky na malé kúsky a keď som bola doma, tak som ich lepila na tvár leukoplastom. Na počudovanie to zabralo,ale treba byť vytrvalá a prikladať šupky čo najčastejšie.Neštípalo to po nich, ani nebolelo.
@tacika detsky virus? Bradavicky, vyrastky na tvari sa u dospeleho cloveka volaju veruky, veruka sa odstranit da no narastie znova. Vypalovanie tekutym dusikom pomaha na cas no vratia sa spat. Bananove supky? To Vam kto povedal? Kozna? Ja som o tom nic nepocula. Viem, ze cesnam by mal pomahat, vraj aj cibula
@kristina0307 ja som to teda mala tiez na tvari, ale vypalila mi to dr. dusikom a bol pokoj, musim si zaklopat 🙂. sice to par tyzdnov nevyzera moc pekne ale je to ucinne.
Veru zienky o bananovej supke som sa uz tiez dozvedela vlastne tu na nete som sa otom docitala.a dnes mi kamaratka povedala ze stavu z cibule si ona davala na brad.a pomohlo uz sa jej ndvratili,lenze ona nemala take ploche brad.ale take klasicke vypukle co byvaju skor na rukach.dnes ma potesil brasko ,lebo synovi tk zacali konecne potierat olejom tusim sa vola ticianovy?ndviem teraz a pomaha to 🙂 ,konecne sa ich zbavi aspom drobec.ste zlate zd pisete svoje skusenosti,dakujem.zajtra mi to ide znova doktorka dusikom potierat,tak uvidim.len som si vsimla ze ona mi vsetky nepotrela ☹ ci tak setria na pacientoch hm neviem.povedala mi ze poistovna preplaca 15 bodiek ☹ divne toto! Neviem za co platime poistovni,no co uz narobim.dufam ze nieco zaberie
@kristina0307 ten lastovicnik moc nezabera, bradavicky sa stiahnu no potom dorastu, vypucia spat. Vypalovanie dusikom nie je moc ucinne, znovu narastu a mozu sa este rozmnozit, ma to na bradavice ucinok ako elektro sok (informacia od koznej a ORL lekarky). Casom sa pokozka stane velmi citliva na vypalovanie dusikom a potom to dost stipe. Este je moznost chirurgickeho odstranenia no poznam cloveka co sa mu to aj po tom vyrezavani vratilo, je to bolestive a dlho sa to hoji. Ten krem sa vola Argital. Dobre je pouzivat vlastny uterak, co sa tyka prenosu na inu osobu napr.dieta u nas to zatial nikto druhy nedostal. Nikto v rodine to nema, nemal tak neviem odkial a preco sa tie bradavicky