Ahojte bola som dnes pri gyn keďže ma pálili pri ústraní a svrbelo a nechcela som nič zanedbať gyn povedal že pleseň a zobral vzorku.nasadil prokanazol a fucigidin chcem sa opýtať keďže som v ambulancii zabudla ako dlho je dobre nemať pohlavný styk?
Kym nedoberiete lieky a aj partnerovi dajte canesten krem na prevenciu aj ked ho nesvrbi par dni nech sa krémuje
Tak keď tak môžeš doktorovi stále zavolať a opýtať sa ale nesilila by som to. Pokiaľ ešte len začínaš liečbu a nie je to ok, tak na čo špekulovať, nestojí to za nejaké ďalšie vážnejšie problémy. Podľa toho koľko máš brať lieky a uvidíš potom ako bude.
@xenia123456789 mňa len prekvapuje že máš palenie,lieky kvôli plesní a aj tak myslíš na sex :D
@nelca0510 pytam sa ba kvôli tomu aby som dostatočne dlho počkali.samozrejme ue teraz je to neprípustne
@xenia123456789 nemáš ísť potom k lekárovi na kontrolu? Skús napísať dr.gynekologicke do poradne
u plesnových ochorení je liečba spravidla 3 týždne,ktoré treba dodržat . 2 týždne možeš byt nosičom sporov.
@xenia123456789 Neviem ti povedať presne, ale minimálne by som ja, kym neukončis liečbu. Najlepšie by bolo preliečiť aj partnera, pretože ti to môže znova zaniesť a samozrejme užívať probiotiká. Bavlnena bielizen, nie tanga nohavicky.