Podla lekarov by som nemala ist 6 tyzdnov do bazena ci vane, kedze som po kyretazi . Baby ako ste to dodrziavali pocas leta ? Po kolkych tyzdnoch po kyrete ste isli do bazena ? Ide o to ze doma mame bazen, nejedna sa o kupalisko ani more. Vdaka za rady
@lamonila radsej by som vydrzala ako potom sa dostavala z problemov kt.si tym mozem sposobit,aj ked je to "len" domaci bazen
@lamonila tak.ja som.spinila 6tyzdnov po kyretazi....takze urcite by som dodrzala pokyny kedze ja som sa polroka dostáva z nejakej infekcii ci co.som.mala vzdy zle vysledky som mala
Ja som mala kyretaz minuly rok 8.juna a do vody som isla az na dovolenke v auguste ,do mora aj do bazenov. Urcite by som tych 6tyzdnov vydrzala, velmi lahko mozes dostat nejaku infekciu a to moze po kyretazi sposobit az neplodnost. Tiez mame doma bazen a ani ma nenapadlo tam vliezt aj ked som vedela, ze voda je tam cista a nikto okrem rodiny sa tam nekupal.
Nerozumiem otázke, kto ako to dodržiaval. Proste 6 týždňov treba vydržať bez plávania, aj v domácom a akomkoľvek bazéne. Krcok maternice je roztiahnuty a je tam vysoké riziko infekcie. Maternicu máš ako jednu veľkú otvorenú ranu. Co k tomu dodať?
no ak uz nechces deti, vsak si kludne chod... 600 nedelie po porode ci kyretazi je preto, aby sa krcok maternice uzavrel a branil infekciam...preto sa po porode tiez maju pouzivat vlozky a nie tampony a podobne... ale ved kazdy si robi co chce, ze
@lamonila 6 t vydržať dla pokynov dr