Plávanie po kyretáži

lamonila
2. júl 2023

Podla lekarov by som nemala ist 6 tyzdnov do bazena ci vane, kedze som po kyretazi . Baby ako ste to dodrziavali pocas leta ? Po kolkych tyzdnoch po kyrete ste isli do bazena ? Ide o to ze doma mame bazen, nejedna sa o kupalisko ani more. Vdaka za rady

stellarstar
2. júl 2023

@lamonila 6 t vydržať dla pokynov dr

taminka1986
2. júl 2023

@lamonila radsej by som vydrzala ako potom sa dostavala z problemov kt.si tym mozem sposobit,aj ked je to "len" domaci bazen

zuzkaa1991
2. júl 2023

@lamonila tak.ja som.spinila 6tyzdnov po kyretazi....takze urcite by som dodrzala pokyny kedze ja som sa polroka dostáva z nejakej infekcii ci co.som.mala vzdy zle vysledky som mala

elli333
2. júl 2023

Ja som mala kyretaz minuly rok 8.juna a do vody som isla az na dovolenke v auguste ,do mora aj do bazenov. Urcite by som tych 6tyzdnov vydrzala, velmi lahko mozes dostat nejaku infekciu a to moze po kyretazi sposobit az neplodnost. Tiez mame doma bazen a ani ma nenapadlo tam vliezt aj ked som vedela, ze voda je tam cista a nikto okrem rodiny sa tam nekupal.

jaskolka
2. júl 2023

Nerozumiem otázke, kto ako to dodržiaval. Proste 6 týždňov treba vydržať bez plávania, aj v domácom a akomkoľvek bazéne. Krcok maternice je roztiahnuty a je tam vysoké riziko infekcie. Maternicu máš ako jednu veľkú otvorenú ranu. Co k tomu dodať?

nevenka
2. júl 2023

@jaskolka presne, to je ako po porode,...

cookie29
3. júl 2023

no ak uz nechces deti, vsak si kludne chod... 600 nedelie po porode ci kyretazi je preto, aby sa krcok maternice uzavrel a branil infekciam...preto sa po porode tiez maju pouzivat vlozky a nie tampony a podobne... ale ved kazdy si robi co chce, ze