Pijavica lekárska na neplodnosť a vaše skúsenosti

zlatino_7
14. jún 2012

Ahojte, je tu niekto, komu pomohla liecba pijavicou po dlhodobom snazeni k otehotneniu?

zvedavamt
25. jún 2012

Pred dvoma tyzdnami mi volala pani, ze chce znovu "brat pijavice, lebo jej velmi pomahaju. Neviem akymi vseckymi sposobmi sa snazili o dietatko a ako dlho, len mi povedala, ze ked zacala s pijavicami v 44r , tak hned otehotnela a potom este raz a teraz uz dokojila a chce sa pijavickovat dalej. Mam sa s nou stretnut buduci mesiac, tak ju poprosim o referenciu, potom sem dam co mi povedala. 😉

7bambulik9
25. jún 2012

@zvedavamt aj ja som začala s pijavičkami tak uvidíme výsledok. 😀 😀 😀

zvedavamt
25. jún 2012

@7bambulik9
dufam ze ovladate spravne pouzitie

7bambulik9
25. jún 2012

@zvedavamt Prikladá mi to slečna čo to prevádzku tak snáď hej. dala mi dve na vaječníky. Na 30 min. Vraj to má byť 1x za týždeň 9-12 týždňov.

monika111111
29. mar 2016

@7bambulik9
@zvedavamt Ahojte, pomohli vám tie pijavice? Používate ich ešte?

zvedavamt
6. apr 2016

@monika111111
Momentalne ich nepouzivam, lebo este kojim nasho 2,5 r chlapceka. Snazili sme sa onho cez 4 r ale az ked som sa preliecila a precistila aj vdaka pijavickam,tak potom az prisiel.
Mojej mame som prikladala vcera. Ostala som pri tom,ako mne velmi pomohli,tak mi ludia volali pisali nech aj im pomozem, uz sa tomu venujem cez 9 r profesionálne.

gszisza72
10. nov 2023

@zvedavamt ahoj,sice je to velmi stary prispevok,chcem sa spytat,ake mas skusenosti s neplodnostou a pijavickami?

zvedavamt
16. nov 2023

@gszisza72 zdravím. Veľmi dobré. Mne osobne pijavice tak pomohli, že už som pri nich ostala a teraz už 16r učím ludi ako si s nimi môžu pomôcť sami doma.

gszisza72
16. nov 2023

@zvedavamt dakujem pekne,mohla by som poprosit mailovu adresu?