Ahojte.Ide si po radi.Vcera mi na nohe z vrchu k žile pichlo šparadlo.Mam to opuchnute a ranka je fialova.Neda sa mi dostupit a veľmi to bolí.Myslite že tam môže byť infekcia alebo niečo ine?Za odpovede Ďakujem 😊😊😊😊
Mne sa pred pá rokmi stalo, že keď som pretrhávala burinu tak mi nejaký tŕň pichol do prsta, dosť to bolelo ale pritom ani neprepichol kožu. Dva dni som mala prst spuchnutý a nemohla som s ním pohnúť. Ale potom ako keby uťal a zrazu bol normálny a nič ma nebolelo, možno to budeš mať niečo podobné
No to sa stava 🙂 Mne sa to stalo uz vela krat lebo od malicka pretrhavam burinu medzi ruzami a ked ich obstrihavame u nasich tak to ani nehovorim. Mne sa stalo hrozne vela krat to co ferale, to tam proste na nieco zatlaci a potom to spuchne ale o take dva dni ten opuch ustupi. Ak by sa to nezlepsovalo tak urcite chod k doktorovi 🙂
Hmm mohla si si nieco prepichnut. Nejaku malinku cievku alebo nerv. Ak ta to moc boli a mas problem nohu pouzivat normalne, tak by bolo najlepsie ak by si navstivila doktora a vylucili by ste taketo moznosti