Pichanie vo vaječníkoch a nevoľnosť

f666
22. feb 2023

Ahojte. Od včerajšieho večera je mi stále na zvracanie. Hneď ako som sa dnes ráno zobudila som myslela že budem zvracať. Ťahá sa to so mnou celý deň. Chcela som poupratovať komlet celý byt, ale robím to od rána do teraz… ako sa viac hýbem je mi ešte horšie, začnem sa potiť a chce sa mi zvracať ešte viac. Do toho sa pridalo silné pichanie (až rezanie) v oboch vaječníkoch. Nepichá ma tam stále, ale v nejakých intervaloch a je to dosť neznesitelné. Až tak, že si chcem dať tabletku, aj keď ich nerada jem. Neviete čím by to mohlo byť? Mám dostať síce za 2 dni menštruáciu, no nikdy mi nebýva pred takto zle a už vôbec nemávam bolesti, tie až v priebehu. Snažíme sa síce s priatelom o bábätko, ale nenyslím si, že by toto boli príznaky tehotenstva, zdá sa mi to priskoro…alebo sa môžem mýliť? (Začiatok poslednej m. 28.1) .

f666
autor
22. feb 2023

@f666 Ešte chcem doplniť, že mi ide hore krkom občas aj kyselina, resp “zvratky” .

stellarstar
22. feb 2023

@f666 test?

f666
autor
22. feb 2023

@stellarstar Určite si spravím pokial sa nedostaví menštruácia, tie 2 dni ešte počkám. Asi by to bolo zbytočné skorej, či?

stellarstar
22. feb 2023

@f666 môžeš kľudne keď kúpiš citlivý test s ten 10ový

f666
autor
24. feb 2023

@stellarstar Plačem…..OD ŠTASTIA…2 čiarky🙂)))

stellarstar
24. feb 2023

@f666 🍀