Pichanie vľavo

monicad
1. jan 2024

Zdravím. Užívala som clostilbegyt. Ovulácia pravdepodobne prebehla podľa kŕčov a bolestív piatok. Boli dva krásne folikuly 20 mm.Pokúšame sa o druhé. Od 16.dňa (t.j. nedele) som začala užívať duphaston 2x1. Dnes mám dosť silné pichanie. Môže to byť s duphastonu? Má niekto skúsenosti?

rurutiax
1. jan 2024

Nemyslím si. Duphaston je len neškodný progesterón. Skôr by som to dávala za vinu Clostilu. Pri Clostile rastú folikuly a keď ich máš viac, tak je normálne, že ťa pobolieva vaječník.

monicad
autor
1. jan 2024

@rurutiax Aj ked pravdepodobne praskli folikuly v piatok?

rurutiax
1. jan 2024

@monicad Pri stimulácii je to normálne. Je to proste hrozný kokteil. Veď si len pred 2 dňami mala ovuláciu, daj tomu ešte pár dní. Tiež som si zažila pár stimulácií a mám ešte aj pcos. Ak by si mala až moc veľké bolesti, tak radšej zájdi na pohotovosť.

monicad
autor
1. jan 2024

@rurutiax je to v poradí piata stimulácia. Nie je to bolesť na pohotovosť,len som nevedela, či je to dôsledok duphastonu alebo nie.

rurutiax
1. jan 2024

@monicad ja užívam progesterón pomaly celý život kvôli ms, aj počas tehotenstva som brala ale nikdy ma nebolelo z neho brucho.

monicad
autor
1. jan 2024

@rurutiax tak možno je to tak, ako ste písali z clostilbegytu. Skôr by som brala ako úspešné oplodnenie a uhniezďovanie. Dakujem za info 😉