Zdravím vás žienky, s priateľom mávame nechránený pohlavný styk občas vytiahne ale väčšinou sa nato vybodneme takže pripadá do úvahy aj tehotenstvo 😉... Chcela som sa Vás ale spýtať ci ste niektorá nezažili niečo podobné, dnes vecer som cítila akoby pichnutie v pošve alebo krčku neviem to presne identifikovať ale bolo to dosť nepríjemné ako by som tam mala zapichnuty chlp potom to prestalo a o pár minut som to cítila v maternici no a odvtedy ma to občas pichá sem tam... Pred 2dnami mi skončila menštruácia... Ďakujem za odpovede a prajem príjemné ďalšie dni 🙂❤️
Mne sa takto prejavoval zapal krcka maternice. Velmi neprijemna bolest
@marticka85po no to dúfam nie, a z tvrdšie ho sexu to nemôže byť?
Mozno aj ano. Uvidis zajtra ci to este bude boliet. Ked je tam nejaky zapal,bolest sa kazdym dnom bude zhorsovat
@marticka85po no dnes to už ani tak nepociťujem bolo to iba v noci tak ma to vyplasilo ak by to nebolo tak krátko po MS tak by som myslela ze je to uhniezdovanie 😏
Alebo by to mohli byt este dozvuky po menstruacii
@marticka85po toto je iné lebo napríklad aj keď sa prutko postavím z postele alebo zo skočím aj keď len z malej výšky tak ma tam zapichá a pri ms nemám vôbec pichanie ani žiadne bolesti len kríže ma bolia
Nikto neviete? 😔