Pichanie v maternici

2. jan 2021

Zdravím vás žienky, s priateľom mávame nechránený pohlavný styk občas vytiahne ale väčšinou sa nato vybodneme takže pripadá do úvahy aj tehotenstvo 😉... Chcela som sa Vás ale spýtať ci ste niektorá nezažili niečo podobné, dnes vecer som cítila akoby pichnutie v pošve alebo krčku neviem to presne identifikovať ale bolo to dosť nepríjemné ako by som tam mala zapichnuty chlp potom to prestalo a o pár minut som to cítila v maternici no a odvtedy ma to občas pichá sem tam... Pred 2dnami mi skončila menštruácia... Ďakujem za odpovede a prajem príjemné ďalšie dni 🙂❤️

autor
2. jan 2021

Nikto neviete? 😔

marticka85po
2. jan 2021

Mne sa takto prejavoval zapal krcka maternice. Velmi neprijemna bolest

autor
2. jan 2021

@marticka85po no to dúfam nie, a z tvrdšie ho sexu to nemôže byť?

marticka85po
2. jan 2021

Mozno aj ano. Uvidis zajtra ci to este bude boliet. Ked je tam nejaky zapal,bolest sa kazdym dnom bude zhorsovat

autor
2. jan 2021

@marticka85po no dnes to už ani tak nepociťujem bolo to iba v noci tak ma to vyplasilo ak by to nebolo tak krátko po MS tak by som myslela ze je to uhniezdovanie 😏

marticka85po
2. jan 2021

Alebo by to mohli byt este dozvuky po menstruacii

autor
2. jan 2021

@marticka85po toto je iné lebo napríklad aj keď sa prutko postavím z postele alebo zo skočím aj keď len z malej výšky tak ma tam zapichá a pri ms nemám vôbec pichanie ani žiadne bolesti len kríže ma bolia

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz