Pichanie v ľavom prsníku

kinderkooo
20. apr 2020

Ahojte už niekoľko dní má pichá v ľavom prsníku dosť často.Nemáte stým skúsenost? Gynekológ.samozrejme pôjdem.Ďakujem

nikpa
20. apr 2020

@kinderkooo kľudne aj z chrbtice, mavam to tiež. Alebo cysta, chodíš na sono, na preventívku pravidelne?

sapetka
20. apr 2020

@kinderkooo mna tak pichalo a dost som sa bala ze je to zle znamenie. Po mesiaci som sa objednala ku gyn a bolo vsetko ok. Podla vsetkeho z chrbtice alebi presilenie. Chvalabohu🙏Drzim prsty. Ak chodis pravidelne na prehliadky nemas priznaky tak by to malo byt ok.

kinderkooo
autor
20. apr 2020

@nikpa Áno chodím na preventívku pravidelne 🙂 Ešte má bolí aj ľavé rameno strašne po nociach tak môže to mať súvis aj stým alebo s krčnou chrbticou a vystreluje mi to tam..

kinderkooo
autor
20. apr 2020

@sapetka Fuuha až tak dlho si vydržala ? 🙏😉Ja to mám pár dní a bojím sa jak čert kríža čo to môže byť..Ale mám problém s ramenom a krčnou chrbticou tak možno to má súvis stým..

nikpa
20. apr 2020

@kinderkooo ked ta boli rameno aj krčná chrbtica tak najskôr to bude z toho. A ked chodís na preventívky tak sa zbytočne nestresuj 😉

sapetka
20. apr 2020

@kinderkooo no nejak nebol cas sa na to sustredit. Ale nakoniec som sla a vsetko ok

lienocka73
1. sep 2020

@kinderkooo ahoj, čo si to nakoniec mala?

kinderkooo
autor
23. sep 2020

@lienocka73 Ahoj 🙂 Povedala mi že to mám s chrbtice a veru to aj prešlo potom 🙂 Tak uvidíme či sa to vráti..