Ahojte žienky, stretla sa niektorá s niečim podobnym? Druhý deň mám bolesti v podbrúšku... ostré pichanie a tlaky v konečníku, nemôžem si ani sadnúť a keď si už aj sadnem (keď musím), tak to pichanie je ešte ostrejšie a vyžaruje mi to až do podbrúška. Neviete čo to môže byť, nemáte niekotrá s tým skúsenosti? Ku gyn. som objednaná až na stredu. Vopred ďakujem za Vaše komentáre.
Mam presne ten isty problém.
Ked zjem niečo co mojim črevam nevyhovuje, hned mam bolesti.. (pečivo, strukoviny, kapusta)
Daj si espumisan alebo degasin a skus odpozorovat ci ti to robi pri nafukovacich potravinach..
Ja este taky cas vypijem acidko, actimel alebo niečo kyslomliecne.
@minenkak neviem o tom, že by som mala cystu... a ako teraz čítam na nete, tak medzi príznaky prasknutej cysty patrí: ostrá bolesť v oblasti panvy,hroúčka, závraty a to ja nemám, ako som už napísala, tak mám bolesť v podbrušku niečo podobne ako pri MS a pichanie v konečníku, ktoré mi vyžaruje až do podbruška, keď si sadnem a to je všetko, žiadna horúčka ani závraty.
@simi566 to je brušná kolika, tam ti teda gynekolog nepomôže, skus espumissan si dať