Ahojte,
Mam 36 rokov, aktualne nemam menstruaciu 5 mesiacov. Duphaston nezabral, maternica je podla mojej doktorky ,,nic”. Obvodna neriesi.
Chcem sa opytat ci niekto tymto prechadzal lebo mam pocit ze sa zblaznim. Na pohotovosti som skoncila neviem kolko krat lebo sa v sebe vobec nevyznam.
Najviac ma trapia z nicoho nic tlaky v krku, akoby mi tam niekto tlacil obrovske mnozstvo krvi, zacne sa mi tocit hlava a idem do paniky.
Mate niekto s tymto skusenost?
Diky
@54tinka54 brali mi v piatok krv, vysledok este nemam.
@modrykonik999 asi by som požiadala doktorku o hormonálny profil a možno antikoncepciu na úpravu cyklu
@modrykonik999 ja mám taký problém že už 3 mesiac mi meskava menzes niekoľko dní a mávam hrozne návaly tepla cez deň aj v noci a nikto mi nechce dať lieky ani urobiť hormónalny profil
@lucia851 ani mne. Na pohotovosti za posledny mesiac 2x pretoze mam pocit ze umieram. To busenie sedca tocaky strasne. Obvodnu som musela prosit aby by spravila aspon zakladne vysetrenie na stitnu. Gynekologicka ze na to aby mi mohla spravit hormonalny profil musim dostat menstruaciu ale ved tu prave nemam. Pojdem si po svojom, v Medirexe robia vsetky mozne testy ale takto zit uz dalej nedokazem.
@modrykonik999 u mňa je ten problém že lieky mi dať nemôže kvôli tomu že beriem iné lieky a tie hormonálne by mi vraj zničili pečeň ešte viac
@modrykonik999 prežila som si to v 35-tke. Všetko naraz, predčasná menopauza, tetánia, nakoniec to vyvrcholilo panickou poruchou.
@rfrd12 a prisla si na to preco tak skoro? Tiez si mala take tlaky v hrdle a navaly krvi do krku?
@modrykonik999 áno presne, aj tŕpnutie rúk, jazyka... Nemyslím, že by sa dalo prísť na to, prečo tak skoro. Proste každé telo je iné.
@rfrd12 je to na zblaznenie. Neviem normalne fungovat, za vsetkym vidim infarkt. Mam taky pocit ze za chvilku bud skolabujem alebo skoncim na psychiatrii. Strasne nieco.
@modrykonik999 no ja som skončila u psychiatra, pomohlo to.
@modrykonik999 štítna žľaza bola skontrolovaná?