Kôli pcos som užívala pol roka siofor 2 krát denne achua som bez cvičenia 20 kg cítila som sa súperovo šla som na ivf pribrala 9 kg po pôrode všetko ok hneď 9 kg dole no teraz za 9 mesiacov som tam kde som bola :( endogrinologicka mi povedala že sa stým mám zmieriť ale dá sa vyskúšať cez internet zaplatiť nejaký jedálniček akože haló? To čo tu máme už za doktorov lieky neexistuju a vnucujú ľuďom internetové stránky kde schudnete ? Som z toho sklamaná a ešte mi povedala že siofor nesmiem užívať lebo je z neho rakovina vaječníkov atď no nenormlne má vystrašila vraj sa dáva ženám z pcos len keď idú na ivf aby sa rýchlo naštartovali vaječníky a chudnutie z neho sú len nežiaduce účinky 😭 som zúfalá moje telo už nezvláda nicc chodím spať o 2 v noci kolinkrmeniu môjho synčeka , vstávam o 5..6 kôli tomu že mám 2 deti v profi ktoré sú malé manžel pomáha ale nevládzem 90% je namne nedokážem sa ani vyspať od besti krížov +tetania atď nie to ešte behať na bežiacom páse a zaujímať sa o nejaký jedálniček 😭 zenyyy z pcos povzbudte čo vám pomohlo☹️ 🙏♥️
Nejest blbosti
Len 3x denne a diabeticka dieta