Ahojte žienky, v priebehu týždňa som sem dávala príspevok ze mam problém s dlhotrvajúcim krvácaním. Dnes je tomu už mesiac. No po poriadku. 4.2 som navštívila lekatku ze od 21.1 krvácam. Nasadila mi norethisteron 2krat 1 tbl na 10 dní. To vychádzalo do 13.2. Lenže som neprestala krvácať. Tak v utorok 16.2 som išla za nou, zvýšila mi dávku na 4krát 1tbl za deň. Alebo teda druhá alternatíva ze pôjdem do nemocky na čistenie. No vo štvrtok 18.2 som jej mala volať ze ako mi je . Na moje počudovanie som len špinila a tak bolo aj v piatok(19.2).od štvrtku mi dala len 2tbl toho norethisteronu na 10 dní. Lenže včera som znovu viac krvacala cely deň a tie bolesti ach. A dnes to vyzerá ze asi budem tak isto. Varila som si caj aj z alchemilky ale akosi mi teda nezaberala tak tú som prestala a 14.2 som si kúpila pastiersku kapsicku a tu som si varila 2krat denne.ale mam taky pocit ze ani ta nezaberá. Moze ta pastierska kapsicka spôsobovať silnejšie krvacanie aj keď by mala práve naopak zmierňovať až zastaviť? Ja už neviem. Davam si aj askorutin, stavu z citróna. Ako som písala ten štvrtok a piatok to bolo nádejné. Už mi je to tak blbé znovu volať dr ze zase krvacam viac keď som vo štvrtok už bola relatívne lepšie na tom. Neviem co mam robiť ale asi ma tá nemocka neminie, co poviete? 😔
K
@chrobacik41 je podla mna velmi vela byliniek, len mne nikdy nic, co som si kupila v lekarni nepomohlo. Iba co som si nazbierala a nasusila sama (je z toho cela veda - kedy zbierat, ako susit, alebo robit tinkturu, to uz som tiez skusala). Z lekarne su zrejme nejako upravovane proti plesni, takze sa tam zrejme tie ucinne latky stracaju do istej miery. Ja som nasla este aj praslicku, turicu kanadsku, krvavec lekarsky atd, je ich dost, len podla mna to, ze to nezabera je ten dovod co pisem vyssie..