Ahojte...hladala som tu podobnu temu no nenasla som..Patrim medzi snazilky, no partnerovi zistili silnu alergiu a nasadili mu tabletky, a bere aj tabletky (spreje) na astmu..Moze to mat nejaky vplyv na otehotnenie alebo keby sa zadarilo tak neskor na plod?
@karmelka77 @habibi78 @vvia ...ahojte baby...dakujem za odpovede...🙂 som rada ze ste mi vyvratili moje pochybnosti...🙂..inak aj ja som alergicka, no nie az tak silna tak ja som prestala uzivat tabletky...aj mne alergologicka povedala ze kedze sme obaja alergici tak je velka pravdepodobnost ze nase dieta bude tiez...no co uz ...hlavne aby nebolo nic horsie...este raz dakujem za odpovede...🙂
@werusss ja sama mam astmu a beriem spreje a lieky na to a vidis jedno sa hned zadarilo🙂))) to s tym nic nema, teda s otehotnenim, co sa tyka toho "neskor na dieta" riziko tu je urcite, mna nedavno imunologicka povedala ze ak je jeden z rodicov alergik tak na 25% bude aj dieta...ak su obidvaja tak na 75%, a kazde dalsie dieta ma este vacsiu pravdepodobnost...