Ahojte. Priateľ bol na vyšetrení plodnosti a zistil že nemá optimálne spermie ale doktor mu povedal že nevidí dôvod prečo by sme nemohli mať bábätko.
Prosím máte niekto s týmto skúsenosti tiež má niektorej z Vás manžel partner takýto problém ? Veľmi túžime po bábätku a nedarí sa nám.. Budem vďačná za všetky rady.
Záleží od pohyblivosti spermií,asi sú lenivé.....to, čo som Ti posielala,kotuliatko1990 urobí svoje, rozhodnuť sa musíte obaja.pekný večer.
@kotuliatko1990 Ja som zacala priatelovi davat vitaminy,od januara uziva macu,e vitamin a zinok,macu uziva 2x denne,to ostatne 1x..Teraz koncom marca mame ist na kontrolny spermiogram,tak dufam,ze bude vsetko uz ok..
Maca je účinná v kombinácii s Larginínom a koenzýmom Q10.Spermiogram môže zlepšiť aj kombinácia vitamínuE,selénu a betakaroténu.Skúsenosti hovoria samy o ich účinkoch.Toto sú najnovšie skúsenosti,možno by stálo za to, vyskúšať.
OK,držím palce!!!!
Baby,dnes na internete budú skúsenosti s otehotnením pomocou prírodných doplnkov výživy. Kto má záujem si to vypočuť,získať info, prípadne zadať otázku, /od 20.30 do 21.30/napíšte mi, pošlem Vám kontaktné údaje,ako sa tam prihlásiť.
Ahoj, ani my nemáme ideálny spermiogram, manžel berie vitamíny, ja zase inofolic, tak uvidíme až po kontrolnom spermiograme, ako ďalej.