Čaute.
Keďže tu bola prednedávnom diskusia o "nadrozmernom penise" rada by som sa podelila aj o môj problém. Mám čerstvý vzťah, on má 25 ja 24. No a samozrejme prišlo k sexu a všimla som si mierne zakrivenie jeho penisu smerom doľava. Čím to je? Ešte som sa stým nestretla
To je tzv. lavak. Keby si mala bod G niekde vpravo, bol by to idealny partner.
Moj manzel ho ma tak a fungujeme v pohode skoro 10r.
Môže ísť o získanú alebo aj vrodenú poruchu spojivového tkaniva. Ideálne kontrola u urológa, ktorý odporučí ďalší postup. Väčšinou je to len pravidelné sledovanie stavu.
a ty mas napr kazdy prsnik rovnaky ? ludske telo je jedinecne kazdy ho mame ine .. ak ti vadi ze je dolava a chces opacny smer-lahni z opacnej strany .. 😝
Ja mám ľavé oko slabšie ako pravé
môžeme mu hovoriť aj ľavotočivý 😀 je to anomália, za ktorú ale my ženy môžeme byť vďačné.. vie to byť lepšie, ako s neľavotočivým, ak chlap vie, čo s ním 😀
ešte sa pridávam k @martina1985ba k výsledku paraletra na posúdenie by som ešte zmerala sklon ! 😀 😀
@daniela2202 ja mám práve oko slabšie ako ľavé 😂
k rozmerom zakrivenia a sklonu by som pridal aj dynamiku... A akou kadenciou vie vchádzať a vychádzať 🙂
@whatever1 Alok - naopak kola, si to asi myslí 😀
Aby som zistil či som ľavo alebo pravo točivý 😂, inak keď sa už filozofuje . Nemôže to proste spôsobiť masturbácia ľavo či pravou rukou ? To zakrivenie , no myslím už od samotného vývinu penisu v puberte , nie v dospelosti.
Asi bude ľavák ,alebo spí na ľavej strane. Teraz vážne proste sa tak narodil.
Niektorý je doľava, niektorý doprava, niektory dohora. Každý má svoje výhody pri inej polohe.