Baby už som zúfalá , môj priateľ ma vôbec nedokáže uspokojiť(priateľ 21 ja 20). :/ skúšala som s ním o tom normálne komunikovať alebo ho naviesť na tú správnu cestu čo by sa mi páčilo. Iba že to skončí vždy tak že sa z rozhovoru rozhodne odísť alebo tvrdí že on nerobí nič zle že ja som na vine . Keď pri tom* sa ho snažím naviesť že aby spomalil alebo tak .... väčšinou vždy prestane a povie že je na rade on . Čiže veľakrát na mňa ani potom už nepríde. 😒 Čo by ste mi poradili ?
Že je na rade on?Uf, chlapec nevie o sexe nič...a je to pekný xxx.
Nejde o to že mu to nejde ale že ani nechce.
Vybrala si bezohladneho chlapa, ked nepomaha rozhovor, tak ho treba vymenit. Jeho sebecstvo sa bude prejavovat nielen v posteli
Jezis to je mamlas. Co si mysli, ze do teba 20x zabusi a ty budes hotova? Nenechaj zo seba robit matrac a posli ho do prdele.
Mladý, neskusený a hlúpy s veľkým egom. To je smrteľná kombinácia... Nájdi si iného milenca, čo bude počúvať hlasu tvojho tela. 😉
najlepsie ze toto na prvom rande nezistis :D (dufam, ze ani na druhom :D )
Preboha...., to co je za vola? Co najrychlejsie ho vratit do obehu.
Urcite rozist sa a najst si frajera s ktorym budes nielen kompatibilna v posteli,ale bude sa zaujimat o tvoje potreby,pocity,spravat sa dospelo a nie urazat sa ako male decko.
Nájsť si iného frajera.
Každý správny chlap najprv počká,kým sa spraví žena.