Pár mesiacov snažilkujeme a stále nič

leidi21
3. dec 2016

Ahojte baby už pár mesiacov sa snažíme o miminko a ako si sa nám nedarí priateľ mi hovorí aby som nato stále nemyslela že to oríde samo a nečakane myslíte si že má pravdu? 😔

sibalka21
3. dec 2016

ano

sischa
3. dec 2016

Určite..psychika robí veľa 😉

leidi21
autor
3. dec 2016

😔

alexik11
3. dec 2016

Určite áno, hoci z osobnej skúsenosti viem, že zo začiatku je to ťažké. Skús si nájsť nejaké záľuby, niečo čo by ťa tešilo. Držím palce, nech sa vám zadarí! 🙂

jlp
3. dec 2016

My sme na 3tie polovali rok a ked som rozposlala ziadosti o prijatie do zamestnania .... Bum a bolo. Pusti to z hlavy a pride. Pokial ste obaja zdravi.

leidi21
autor
3. dec 2016

Ďakujem baby

tutu_1
3. dec 2016

Určite áno. Ja som takto stresovala niekoľko mesiacov. Potom som šla na dovolenku a bolo to tam. No ak chceš pre seba niečo robiť kľudne môžeš, napr brat kyselinu listovú, upraviť si jedalnicek, viac športovať... Ja som bola taká spokojnejšia ze pre seba niečo robím, aj pre bábätko 😊

lilyianka
3. dec 2016

@leidi21 pokiaľ ste obaja zdravi,tak ano....

majkaws
4. dec 2016

My sme prve babenko zarabali vyse roka a nic. Nakoniec sme si povedali ze si uzijeme vianoce a po novom roku pojdeme riesit dakych doktorov. A mesiac na to uz som mala 2 ciarky. Stacilo ze sme mysleli na nieco ine a prislo to samo 😉

vilma7
4. dec 2016

Nám to trvalo 5 mesiacov, ale keďže sme už obaja mali pred 40.tkou, išli sme na to pekne plánovane, brala som Inofolic a sledovali sme ovuláciu a do 5 mes.sa zadarilo 🙂, aj napriek tomu že sme na to mysleli-samozrejme nie chorobne 😝

zuzanna_sc
4. dec 2016

čo stresuješ !,my sme sa snažili-trápili 4 roky a absolvovali sme všetko možné-vyšetrenia,operáciu,3x neúspešné IUI ,1x neúspešné IVF a nakoniec som ostala tehotná prirodzene.
Nerozumiem tomu,ak máš problém choď k lekárovi,po roku neúspešného snaženia,je dôvod na to aby ste to začali riešiť s lekárom či nieje niekde problém,pár mesiacov ešte nič neznamená,neboj sa.Sú rôzne prípravky na podporu otehotnenia,kamarátke pomohol Inofolik,poraď sa s lekárom,veľa šťastia 🙂

gir
4. dec 2016

nestresuj, my sme sa snažili 4 roky, 7 x neúspešne IVF a nakoniec som otehotnela spontánne. Keď mal malý 7 mes. otehotnela som znova. Veľa šťastia a hlavu hore, pár mesiacov je krátka doba.

tina1988
4. dec 2016

Urcite ma pravdu, pri prvom nam to trvalo cca 7 mes. Kazdy mesiac bol jedno velke sklamanie, stale nic ... az nakoniec som si povedala, ze kaslem na to, pride to samo ked bude spravny cas a hned ako som sa na to prestala sustredit, uz som bola tehotna 🙂 tak drzim palce nech sa podari.

catherinah
4. dec 2016

Na Tvojom mieste by som uz sla k lekarovi, po roku je to take bezne, ze prides, nech spravi aspon hormonalny profil a ultrazvuk.
Dalej sa robi spermiogram, pravidelna folikulometria, priechodnost vajickovodov (su aj neinvazivne metody ako HyFoSy).
Sledujes si hlien alebo bazalnu teplotu? Vies kedy mas ovulaci?
Ak chces, pridaj sa do skupiny Snazilky bez pravidiel alebo Snazime sa rok, dva....tam je toho vela, baby Ti poradia.
Ale je pravda, ze eliminovat stres je dolezite, pokial sa nezisti ina pricina.

bienennest
5. dec 2016

Ahoj, s tym si prechadza vela zien a vzdy dostanu tu istu radu- ze netreba na to mysliet, ako keby sa to dalo 🙂? skus si pozri par tipov na to, co mozes urobit na zlepsenie sanci na otehotnenie - https://www.modrykonik.sk/blog/bienennest/article/rady-a-tipy-na-prirodne-cesty-k-podpore-qpb6vu/
drzim palce nech sa ti co najskor podari otehotniet!