Ahojte,
mám 27 rokov a zistili mi stredné štádium dysplázie krčka maternice. Nakoľko som vraj mladá, onkogynekologička mi neodporúčala konizáciu, nakoľko mám vraj šancu na samo-regeneráciu.
Taktiež mi dala letáčiky na spomínané lieky, ktoré mi vraj majú pomôcť pri uzdravení krčka, otázkou je - ktorý je najlepší? Ktorý Vám naozaj pomohol? Brali ste popritom aj niečo iné - napr. aj na imunitu?
Úprimne, nepozerám na peniaze, ide mi o najlepší efekt, zdravie máme iba jedno, takže každá rada je vítaná!
Budem vďačná za Vaše skúsenosti! 🩷
@lofi brala všetko aj indonal3C k tomu a nič nepomohlo, žiaľ som musela ísť na konizaciu a v hodine 12stej 😔😔 po operacii očkovanie sama som chcela, klop klop odvtedy 5 rokov ani hpv a čistý krcok
Ja som brala indol, papilocare,multivitamin,dala som sa ockovat a teraz som uz mala 2x ster v poriadku
Daj gel a nieco na podporu imunity vnutorne napr. hlivu ustricovu. Dr ti nepredpisala nieco na imunitu?
Deflagyn by som odporučila aplikovala som si každý deň 3 mesace a výsledky vyšli super
@lulinka002
Ahoj .mám otázočku ohľadom toho deflagynu . Ráno keď idem na záchod a po utreti mám ruzovkasto červený výtok .je to normálne? Prosím ťa po otvorení skladujes ho v chladničke či nie ?
@lofi Ja užívam AHCC, podporuje imunitu a je na nete veľa vedeckých štúdií o účinnosti tohto doplnku proti HPV.
Indonal3c