Panenská blana - operácia

25. feb 2023

Bola niektorá z vás na operáciu panenskej blany?

dusankomoj
25. feb 2023

Príde mi to ako PODVOD🤣 ak ju už raz nemám, tak sa nebudem hrať na neviniatko🤗

3petka
25. feb 2023

Dôvod? Prečo?

zuzanka.zuzu
25. feb 2023

@3petka lebo niektoré ženy majú pre seba a pre niektorých mužov hodnotu len s ňou 👎 v týchto prípadoch by som žene navrhla psychoterapiu a mužovi zopár dobre mierených vzduchom chladených...

klarolinne
25. feb 2023

A možno autorka myslí, na chirurgické odstránenie blany zo zdravotných dôvodov 🤷🏻‍♀️ len tak celkom nešťastne formulovala otázku.

floki1994
25. feb 2023

Autorka skor mysli jej odstranenie zo zdravotnych dovodov...kamoska bola, absolutne nemohla mat sex bolo to tak bolestive pre nu ze jej z toho bolo az zle ..skusali viackrat, rozne gely a podobne..nakoniec bola na zakroku kde jej su odstranili...vraj to bolo rychle a v pohode ..

autor
25. feb 2023

@klarolinne presne tak

autor
25. feb 2023

@floki1994 bola v celkovej anestézii?

klarolinne
25. feb 2023

Nepoznám nikoho kto má podobnú skúsenosť 🙂 ale možno ti niekto poradí, hoci aj súkromne.

dusankomoj
25. feb 2023

V takomto opačnom prìpade to bude asi iba o nastrihnutì a to nebudú robiť v celkovej anestézii.

floki1994
25. feb 2023

Nie iba lokalnej 🙂

sszuzu8
25. feb 2023

Ležala som gynekológicke v kresle a chcela som aby mi s tým pomohla keďže blana nešla prasknúť ani po opakovaných pokusoch. Neurobila mi to a povedala ze už tomu nechýba veľa ze nebude takto zasahovať.. Bolesť to je neskutočná. Nie každá mame to šťastie ze to ide na prvý šup

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cukina13
Autor odpoveď zmazal
Zobraz