Bola niektorá z vás na operáciu panenskej blany?
Dôvod? Prečo?
@3petka lebo niektoré ženy majú pre seba a pre niektorých mužov hodnotu len s ňou 👎 v týchto prípadoch by som žene navrhla psychoterapiu a mužovi zopár dobre mierených vzduchom chladených...
A možno autorka myslí, na chirurgické odstránenie blany zo zdravotných dôvodov 🤷🏻♀️ len tak celkom nešťastne formulovala otázku.
Autorka skor mysli jej odstranenie zo zdravotnych dovodov...kamoska bola, absolutne nemohla mat sex bolo to tak bolestive pre nu ze jej z toho bolo az zle ..skusali viackrat, rozne gely a podobne..nakoniec bola na zakroku kde jej su odstranili...vraj to bolo rychle a v pohode ..
@klarolinne presne tak
@floki1994 bola v celkovej anestézii?
Nepoznám nikoho kto má podobnú skúsenosť 🙂 ale možno ti niekto poradí, hoci aj súkromne.
V takomto opačnom prìpade to bude asi iba o nastrihnutì a to nebudú robiť v celkovej anestézii.
Nie iba lokalnej 🙂
Ležala som gynekológicke v kresle a chcela som aby mi s tým pomohla keďže blana nešla prasknúť ani po opakovaných pokusoch. Neurobila mi to a povedala ze už tomu nechýba veľa ze nebude takto zasahovať.. Bolesť to je neskutočná. Nie každá mame to šťastie ze to ide na prvý šup
Príde mi to ako PODVOD🤣 ak ju už raz nemám, tak sa nebudem hrať na neviniatko🤗