Pálenie vnútornej jazvy 2 roky po cisárskom

mer12
19. dec 2024

Zdravim, som vyse 2 roky po druhom cisarskom, hned po ma jazva zvnutra palila asi 4 tyzdne kym to preslo. Teraz som chora a kaslem uz niekolko dni no a dnes ma presne rovnako zacala jazva palit. Budem volat dr zajtra lebo sa mi to zhorsilo teraz po obede. Ale otazka, ozaj este vyse 2 roky po cisarskom mozem citit palenie ( pocit akoby sa mi tam cosi trhalo)? Mal to niekto takto ? Po pripade keby sa to zhorsilo v noci kam s tym ? Na pohotovost ci na gyn pohotovost ? Ďakujem

lubkovaandrejka
19. dec 2024

@mer12 Ahoj, ja som vyse 2.5r po cisarskom a zvykne ma tiez palit ..ked som chora alebo ked je zmena pocasia. A niekedy mam vues aky pocit? Normalne, akoby sa mi ta jazva párala, je to velmi cudesny a hnusny pocit. :D Dr.mi to pozerala, vsetko je vraj ok a pekne zrastene. Aha, citam,ze mas pocit,ze sa ti tam nieco trha
..ano, presne ten isty pocit mam.

mer12
autor
19. dec 2024

@lubkovaandrejka dakujem za odpoved, tak asi to bude normalne, ja som doteraz od porodu nemala s jazvou ziadne tazkosti a toto ma prekvapilo ozaj... a to som dokonca skoro rok cvicila aj brucho, beh, skakanie a nic som necitila, tak hadam mi to nepraskne alebo co

lubkovaandrejka
19. dec 2024

@mer12 nemas zaco,no,ja som tiež nevedela ci to je normalne a dnes ked som lezala, tak som mala pocit,ze sa mi ide rozparat brucho,ale zatial drzi :D takze asi vsetko ok.

mer12
autor
19. dec 2024

@lubkovaandrejka tak drzim palce nech v zdravi prezijeme sviatky aspon 😅

lubkovaandrejka
19. dec 2024

@mer12 aj ja tebe drzim :D nech sa to objavuje co najmenej.