Pálenie v pošve zvonku

danielkadandy
13. feb 2018

Zienky pomozte mi..potrebujem prvu pomoc..neviem ani ci ide o mocove alebo zenske...mam take palenie zdola aj ma pobolieva pod bruchom..trosku ma nutka na mocenie aj ale hrozne mi je...neviem co si dat na to...uz rano som mala taky hrozny pocit dala som si urinal akut potom lepsie bolo ale teraz vecer zas nedobre...uz nemozem ten urinal iba raz denne..vypila som zensky caj tiez trochu polavilo..mam pocit ze ked mam stale tekutiny v mocovom tak dobre..ked sa vycuram hrozne ..musim rychlo pit aby sa zas naplnil mocovy aby trochu polavilo...no potom mi zas treba na wc...moze to byt aj mykoza alebo dajaky bakterial.zapal ? Mam aj nadchu..brala som len paralen grip..

danielkadandy
autor
13. feb 2018

Teraz som bola na wc...trosku som vycurala ale palilo to a citila som aj trochu svrbenie

zami
13. feb 2018

Dobrý večer , podobný prípad som mala aj ja a trvalo mi to skoro mesiac, všeobecná dok. mi zobrala moč a bol v poriadku, po 2 týždnoch to bolo hrozné, znova som išla k nej a napadlo ju, že moc dá vyšetriť na baktérie a po 3 dnoch mi volala, aby som si prišla zobrať antibiotika a poslala ma na odbornému urológovi, kde som sa musela objednať zhruba týžden , prezrel mi ľadviny, tie boli v poriadku a zobral znova moč. Taktiež som bola aj u ženského, po antibiotikách sa to zlepšilo, ale teraz si dávam veľký pozor, lebo sa to zvykne vrátiť. Želám skoré uzdravenie.

weeronik
13. feb 2018

mne na taketo podobne pomohol Rosalgin.. Je to vyplach, neviem ci ma nejake pocetne obmedzenie na den.. Aj na dovolenky si ho nosim odvtedy a zatial vzdy pomohol.. V lekarni bez predpisu kupit irigator a sacky s liecivom - zaliat vzdy jeden sacok horucou vodou, nechat vychladnut na 37st. vyplachnut sa...

danielitta6
13. feb 2018

typicky zapal mocoveho mechura ...chodte rano k doktorke

matabb73
13. feb 2018

Ja takéto mám pri mykóze. Mám pocit, že sú to močové cesty, ale moc je čistý. Pomôže mi preliečiť sa tabletami na vkladanie Candibene. Ale dala by som si najprv vyšetriť moc, či tam nie je zápal.

dadulala
13. feb 2018

vyzera to na zapal mocovych ciest..si to matne pamätam, mala som pred par rokmi a v noci ocami posuvala cas, nech je rano a idem ku doktorovi..strasna bolest..zatial skus urologicky caj na litre a rano hned ku doktorovi..

rastika
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
danielkadandy
autor
13. feb 2018

Juuj ked som prestahovana a obvodnu nemam este tu v meste...a rano musim do prace ...ja neviem co maam robit...kwd pijem caj tak mi je lepsie

dadulala
13. feb 2018

@danielkadandy no ked to bude zapal moc. ciest, bolest sa bude stupnovat, bez liekov to asi nedas, ked tam este nemas doktorku,zajdi vecer na pohotovost, urobia ti aspon chem.rozbor mocu a hned budu vediet ci je tam hnis, krv ,bielkovina a vedia dat lieky, ale tak ci tak budes musiet potom ku svojej doktorke..

rastika
13. feb 2018

Ja som vlastne svoj prvý príspevok zmazala, lebo bol rovnaký ako ten nad ním, ale ak lekár nie je dostupný, treba ísť na pohotovosť. Mne svokra ešte radila čaj z petržlenovej vňate. Tiež super pomáha.

danielkadandy
autor
13. feb 2018

@dadulala keby som sla na pohotovost, tak naco by som mala ist potom este ku obvodnej?

dadulala
13. feb 2018

@danielkadandy no niekde daju lieky na 2-3 dni a to je malo..

h2
13. feb 2018

@danielkadandy Ahoj, podľa toho, čo píšeš, to tipujem na zápal močových ciest. Ja už som to mala aspoň 4x. Pomáha na to urologický čaj, treba veľa piť, nech sa tá infekcia vyplaví. Z voľnopredajných liekov máš tiež dosť veľa na výber, všetky tie, čo sa začínajú na "uri", alebo "uro". Väčšinou obsahujú výťažok z brusníc, tie sú na tieto veci výborné, takže si môžeš kúpiť napríklad sušené alebo zavárané brusnice. Na rozdiel od liekov, tých môžeš zjesť, koľko budeš chcieť. A treba byť v teple, hlavne podbruško a nohy. Ak máš bolesti pri močení, odporúčam (ak sa dá, samozrejme) močiť pod sprchou, slabo teplou, trochu to pomáha. Návšteve lekára sa vyhýbaš,ale ak by to do nejakých 3-4 dní neprešlo, asi sa jej nevyhneš, možno budú potrebné antibiotiká. Držím Ti palce, nech sa z toho rýchlo dostaneš.

janickacrazy
13. feb 2018

@danielkadandy vyzerá to na zápal močových ciest, treba ísť k lekárovi po ATB, bez nich sa ti to bude len zhoršovať, ja som raz tak skončila, že išli zo mna litre krvi miesto moču a to ti teda neprajem vôbec, takže neodkladaj to a šup na pohotovosť, inak pomáha aj alchemilkový čaj a treba veľa piť, ale aj ATB treba

142230919213
13. feb 2018

Moja skúsenosť z nedele, kedy som mala presne tie isté ťažkosti, vypila litre čaju a nič. Šla na pohotovosť, kde som ale oznámila aj pozitívny test, tak pani Dr. Bez odobratia moču, nasadila penicilin (vraj nič iné mi dat nemôže). V pondelok som šla za gynekologicku, opísala problém. Vysetrila moč, ktorý bol podotýkam čistý a zistila mi mykozu. Dala masticku a problémy sú fuč.

montemotherone
13. feb 2018

Určite je to zápal močových ciest. Chcelo by to prekryť ATB. Šla by som na pohotovosť, predpišu, a už po prvej tablete sa ti uľaví... Inak veľa veľa piť, cikať, piť, cikať.... 😒

manouaricka
13. feb 2018

Presne tak ako hovorí @montemotherone. Ja som tiež raz mala. Po troch dňoch sa mi tak pohorsilo, že večer som už sanitkou šla do nemocnice. Akútny zápal močových ciest, ktorý sa začal šíriť do oblickovodu. Hrozna bolesť plus horúčka 42. Neprajem nikomu.
Len choď k doktorke.
Inak pi ten čaj, vela tekutín, brusnicovy džús.
Skore uzdravenie prajem

manouaricka
13. feb 2018

A ešte som zabudla dodať, že v tej nemocnici som strávila týždeň na infuziach

danielkadandy
autor
13. feb 2018

@142230919213 aky test..tehotensky?

danielkadandy
autor
13. feb 2018

Bola som na pohotovosti ani moc mi nezobral...hned ze akutna cystitida napisal do spravy...dal mi antibiotika Ciprinol ze na 5 dni potom by som mala prist k obvodnemu

142230919213
14. feb 2018

@danielkadandy presne ten

grankosko
14. feb 2018

@danielkadandy uvidíš, možno ti tie tabletky zaberú. No jednoznačne pi aj čaj

matik3110
4. mar 2018

Mavam to casto je to zapal mocovych ciest s mykozou.. jasne ze pit caje sle mne to napr zacne slabsim palenim a rezanim a do pol hodiny mi to vyusti na neskutocne bolesti cize ak to neprestane cim skor na pohotovost a v robote to zial musia chapat alebo ak pojdes na pohotovost vecer tak rano si vyberies atb a pojdes do prace.. vela caju a canesten tabletu aj mast

stanislava29
4. mar 2018

Ja som sa raz snazila liecit doma a skoncila som v nemocnici so zapalom obliciek