Ahojte baby, mate niekto skúsenosti (resp.vaši partneri) s viac-menej dlhodobým pálením vo vnútri penisu (pri močení, pri ejakulácii, v podstate aj pri ničnerobení). To je totiž jeden z dôvodov prečo nesnažilkujeme deň-noc :-P už sme skúšali urológa, čaje, ..ale stále neviem príčinu, prečo sa mu to vracia a prečo s tým má stále problém. ďakujem vopred
@strelkyna_koza ahoj otec ma tiez problemy ale on ma nutkanie na mocenie a ze ho stipe koncek penisu bol u lekara moc ma v poriadku dal mu ale antibiotika ....a pije urologicke caje ..v piatok ma ist na kontrolu ...uvidi teda ci sa mu ulavilo ...
@strelkyna_koza možno je problém vo vás. Každopádne by ste mali navštíviť gynekológa lebo sa môžte prenakazovat. Preventne lieky by ste si mali dať aj vy . Môj exmanžel bol kamionista a priniesol z cesty a tiež som dostala aj to . Potom sme museli obaja sa liečiť antibiotikami
@drakvak ....to sem prisiel nejaky troll ,,zatazeny,, na penis asi... dufam ze coskoro bude vymazany profil
https://www.modrykonik.sk/forum/nezaradene/gafor-na-penise/
Nemali ste sex keď si mala kvasinkovú infekciu? Ak áno treba preliečiť aj partnera...klasickou mastičkou čo mávame aj my na šušku 🙂