Pálenie pri styku

malalubka
16. dec 2015

Ahoje,
potrebujem poradiť od niekoho kto mal podobný problém.
Po styku som mala pravidlený problém že som dostala zápal močových ciest a zároveň aj pálenie, svrbenie v pošve. Viac krát sme boli obaja preliečený každý u svojho urologa antibiotikami, ja u gynekologičky. Lekár nám už povedal že sme ok, nie je tam zápal ktorý by sme si prenášali medzi sebou.
Ale problém je, že mňa veľmi štípe manželov ejakulát viac menej hneď po styku. Som z toho nešťastná lebo chuť k sexu sa u mňa tým pádom znižuje a to sa snažíme o bábätko.
Viete mi poradiť? Mala ste niektorá takýto problém?
Ďakujem. L.

feba8284
17. dec 2015

@malalubka
daj sa vysetrit, ci nemas alergiu na spermie, lebo presne takto sa to prejavuje (ale netvrdim, ze to musi byt vylucne prave ta alergia).

nastenka1207
23. feb 2016

Ahoj, ja mám s týmto problém už vyše roka...vždy po sexe príde pálenie, štípanie,...a doktor mi vždy povie, že som v poriadku, alergie na spermie nemám...len nikdy nemôžem dobrať čípky, lebo dostanem alergickú reakciu...už ti prosím ťa niečo na to zabralo? skús ešte ísť na imunologické vyšetrenie...

agnes9
23. feb 2016
Používateľ agnes9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agnes9.

fu to musi byt neprijemne

nastenka1207
24. feb 2016

@agnes9 no to veru je a doktori nevedia ani jeden prečo to je

palutaky
26. feb 2016

@malalubka ahoj liecili vas aj na mycoplazmy chlamydie a ureaplazmy? Dost podobne som na tom bola aj ja no mam teraz atb a uvidime

zanet63
26. feb 2016
Používateľ zanet63 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zanet63.

@nastenka1207 tiez som mala tento problem ale casom to nejako same preslo 🙂

nastenka1207
27. feb 2016

@palutaky ja som bola preliečená aj na urea a mykoplazmy ale nepomohlo...doktor povedal, že o týchto baktériách žena ani väčšinou nevie a že nespôsobujú takéto komplikácie...

nastenka1207
27. feb 2016

@zanet63 No ja už by som bola rada, keby to prešlo, pretože to je nonstop už posledné dva mesiace..jediné zlepšenie trošku je pri menstruácii, inak des..a nič nezaberá

agnes9
29. feb 2016
Používateľ agnes9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agnes9.

@nastenka1207 ani jeden? uz si bola aj na nejakych cysetreniach?

nastenka1207
1. mar 2016

Už mi robil všetky vyšetrenia ktoré sa len dajú, bola som na imunologii... ale zistila som že mám vysoké ph tak ešte možno to keď napravim bude dobre...

zanet63
5. mar 2016
Používateľ zanet63 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zanet63.

@nastanka1207 drzim palce aby bolo lepsie 🙂

zuzana91
27. máj 2023

tak u mna sa to ťahá už 5 rok. kožne, gynda, gastro, imuno nič a problémy stále. Dobratá autovakcína aj polyoxydonium. len poskusný králik u lekárov