Pálenie pri močení, pocit že sa nemôžem úplne vymočiť.

mia1111111
24. mar 2020

Dobrý večer.. chcela by som sa spýtať či s týmto náhodou niekto nemáte skúsenosti a ak ano, co Vám pomohlo... jedna sa o to,že mávam pálenie po močení, časté mocenie a dokonca mávam často aj pocit že sa nemozem vymocit.. nie je to ale stále. Mávam to väčšinou ak nevypijem dostatok tekutín a väčšinou ak ma to chytí a dám si pohár vody to prejde. Zápal močových ciest som už prekonala pred 3 mesiacmi, mala som pocit že to môže byt zase ale robili mi testy a nezistili mi nic.Mam 18 rokov, mam sexuálneho partnera, deti nemám. Ďakujem za všetky rady,odpovede😏🎀

vranovska_kralovna
24. mar 2020

Ahoj 🙂 s močením mám bohaté skúsenosti. Močievam viackrát denne, ráno pred vítaním slnka, potom v priebehu dňa (okolo 10) a potom po obede (okolo 13). Od jednej až do večera zásadne nemočím, nie len že to blokuje kanály pozitívnej energie v tele, ale nerobili to ani naši predkovia. Vedeli to všetky staré kultúry. A navyše, keď to potom pustím po večery, to je pocit blažený, na nezaplatenie. Neobávam sa dokonca nazvať odborníčkou na močenie.

Porúch môže byť viacero. Zaručenou metódou je nechať všetko zlé nahromadiť a potom to nárazovo vylúčiť. K tomu pomôže aj taká stojka pred močením, všetko sa nahromadí a pri otočení vyjde nárazovo von (takou vlnkou). Keď som bývala v lepšej kondícii, tak som robila takúto zostavu s rozbehom, nazvala som to vlnka žblnka.

katkabg
24. mar 2020

@vranovska_kralovna tvoj komentar nema chybu

saluda
24. mar 2020

@vranovska_kralovna na čom ficis? 🤣🤣

saluda
24. mar 2020

@mia1111111 nachladnutie to nemôže byť?
Druhá možnosť sú parazity, ak si v kontakte s nejakým zvieratkom a to je zacervene, mohlo to preniesť na teba. Všeobecný dr. predpisuje vermox, preliečiť by sa mali všetci členovia domácnosti. S preliecenim ustúpia problémy s močením.

katkabg
24. mar 2020

@saluda to by som.aj rada vedela 😂😂😂 s rozbehom je to vlnka zblnka 😂

lenuliatko84
24. mar 2020

@mia1111111 znama ma kazdu chvilku zapal mocaka.dacaj si na to pozor a chod k lekarovi opat.

megika1
24. mar 2020

Pitie zlatobyloveho čaju veľmi pomáha,môže sa nakaziť pri pohlavnom styku,kedy je veľmi malý priestor medzi konečníkom a pošvou,treba dbať na hygienu,veľa veľa piť,aby sa v novom mechúri nemnozili baktérie

eliska13
24. mar 2020

@mia1111111 keď si mala nedávno zápal mechúra určite Ťa poučili, že musíš veľa veľa piť.vodu, čaje, urologicky čaj,môže to byť aj z nachladnutia, aj po sexe...zápal mechúra sa často vráti

christina_petrikova
15. máj 2020

otazka je, ci ten zapal mocoveho mechura bol dobre prelieceny. Lebo ked nie je tak sa zvykne vratit a toto vyzera podla toho, co popisujes, ze vratit sa to chce. Ako sa citis teraz? Ked uz je to nejaka doba odvtedy? Mne pomohlo pitie vela vody, cajov, antibiotika a k tomu som uzivala wobenzym a to mi padlo vhod.
Lebo som sa uz potom citila kazdym dnom lepsie a najma zapal sa mi nevratil, presla som si tym vtedy a teraz mam pokoj 🙂 Vela zalezi ci sa to dobre prelieci 🙂