Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na skúsenosti žien, ktoré si prešli niečím podobným. Vždy deň alebo dva po sexe mávam problémy čo sa týka pálenia počas a po močení. Bola som s tým 2x u lekárky moč vždy negatívny. Čo sa týka hygieny a intenzity sexu to je všetko tak ako má byť. Problém je ten, že partner je viac obdarený. Moja ženská lekárka mi povedala, že pri takejto situácii je to bežné a ide o mechanické podráždenie. V tejto situácii by som potrebovala radu, ako si pomôcť od bolesti čo vám pomohli. Ďakujem
@alexandra1995 za mňa najlepší je lubrikačný gél na báze oleja 😉
A chodis sa vzdy vycurat pred a po styku? Lebo ja mam to palenie ak sa nejdem po sexe vymocit.
Každému je lepšie niečo iné, musíte len vyskúšať a nájsť to najvyhovujúcejšie. Prírodné oleje sú ale čistejšie ako lubrikant zase, čo je často nejaká chémia. Niektoré z nich ako kokosový, olivový sa neodporúčajú ak používate condom. Dokonca viem o osobe čo používajú nutelu a keď nechcú pofarbiť tak biely jogurt.
@lauriik áno vždy 🙂
@alexandra1995 je to ten fešák z foto v zveroparku? Však nám ho požičaj na pár dní v týždni, nech sa ti to stihne pekne zahojiť🤣
@alexandra1995 lubrikacia je zaklad
Presne ako baby pisu lubrikacia je zaklad + blokurima po sexe
@drake122 😂😂😂 o neho sa žiaľ nedelim
@sunshine_18 suché to nie je, to je všetko v poriadku ale o tej blokurime som čítala a skúsim to 🙂 ďakujem
@alexandra1995 skus uvidis mne to zvykne pomoct tiez mavam obcas taketo palenia 🙂najlepsie kombi co mne vyhovuje este probiotika gynimun(nie vkladacie) + blokurima
@alexandra1995 ja by som pouzila mozno cicatridinu , pouzivaju ju po porode na lepsie hojenie
Podľa toho čo píšeš ide o to mechanické poškodenie, trenie. Tak nepôjde o nejakú bakteriálnu infekciu. Buď budete používať nejaký lubrikačný gél alebo ja by som ti poradila pomarančový olej. Resp. nejaký iný čo môžete používať obaja.