Pálenie pri močení

12. apr 2023

mám partnera, sme spolu cca 4 mesiace, cca 1-2 mesiace spolu správame. spavame spolu cca do týždňa niekedy raz niekedy tri krát.. s tým že vždy deň po tom niekedy dva ma páli keď cikam, citim tam dole nejakú nepohodu ale pri cikani to viac citit, na konci cikania najviac. trvá to tak deň a potom to je pohode alebo dva. potom sa spolu zas vyspime a zas toto… môže to mat niečo spoločne s tým že som dlho nikoho nemala? že som nemala sexuálny život? alebo to on ma niečo s ním, možno niečo od predchádzajúcej frajerky? nevravela som mu o tom ani nechcem.. len už je to nepríjemne. ďakujem za normálne a neútočné komentáre, mám 23 a nemam s týmto vôbec skúsenosti

anos18
13. apr 2023

Ahoj,rozhodne je potrebné ísť k MUDr.a dať si spraviť kultiváciu. Môže to byť infekcia E.coli, ureapkazma, streptokok.......treba sa dať vyšetriť

svokrinjazykmonika
13. apr 2023

Netuším, ako vyššie píše, doktor by možno vedel ale začala by som dodržiavať hygienu, či sa to nezlepší. Môžu to byť len nejaké baktérie. Myslím tým, umyť sa v sprhe pred stykom aj ty aj on a aj po sexe sa umyť a vycikať v sprche. Možno to neznie veľmi romanticky (že mám na to chuť, poďme sa najprv umyť) ale je to úplne normálne. Život nie je romantický film. A ešte ma napadlo či ťa tam len neoderie, ak bývaš málo vlhká tak použite lubrikant.

ivangeline
13. apr 2023

Plus,liecit sa ma aj partner.