Pálenie pošvy zvonku - čo vám pomohlo?

2. aug 2024

Dobrý večer. Idem si po radu v trocha chúlostivej téme. Nikdy som nemala žiadne ťažkosti po ženskej stránke, výtoky, mykózy, neviem čo všetko možné ženy ešte mávajú. 3 dni dozadu som začala cítiť slabé svrbenie tam dole, ale len zvonku, najmä klitoris, a okolie vstupu do pošvy. Výtok nemám. Sex som mala naposledy pred dvoma týždňami, môže to byť nejaká infekcia? Používam aj novú aviváž, ale tiež už dlhšie než tie 3 dni. Čo by mi na to vedelo pomôcť, resp. čo za problém to môže byť? Gynekológ má voľný termín až vo štvrtok, objednala som sa, ak by to dovtedy neprešlo, no je to dosť nepríjemné. Ďakujem za rady, ak ste sa s niečím podobným stretli.

horvathova_ja
2. aug 2024

Skús Rosalgin kým sa dostaneš ku svojmu doktorovi.

moonlight1210
2. aug 2024

Zmiernit to moze pomoct aj Lactacyd gel na umyvanie (fialovy) a Canesten krem. Alebo Candibene krem.
Vsetko je to bez predpisu, na vonkajsie pouzitie.

moonlight1210
2. aug 2024
bona1393
2. aug 2024

Ta avivaz môže vadiť. Na nohavičky najlepšie nepoužívať žiadny. Mne vždy pomáha Vulvovagi sprej.

tanyan
2. aug 2024

Ak je to slabé, tak pomôže gél dermo chlorophyl. Ale ak je to neúnosné, tak odporúčam krém procto glyvenol. Je vhodný tiež aj na sliznicu a obsahuje aj lidokain, uľaví teda od bolesti lokálne.

nikpa
2. aug 2024

Ak je to len vonkajšie mne zaberá fungicidin masť alebo potom vnútorne canesten čipka. Tiež sedavy kúpeľ v hypermangane alebo pridať do vody pár kvapiek tea tree oleja.

lalenka33
2. aug 2024

Aviváz nema ist na spodne pradlo. Nemenila si sprch.gel, penu do kupela? Nebola si na kupalisk Ale kludne aj z tohto tepla, človek sa viac potí, koža je vo vlhkom. Kupel v hypermangane ( uplne slabucky roztok, svetlo ruzovy) , canesten, fungicidin, par kvapiek tea tree oleja na intimku.