Ahojte dievčatá
Včera ma začala stipat v pošve a z vonka
Dnes sa pridal hnedasty výtok ... A stipe to ako sviňa ... Čo to ako má byť ? Snažíme sa o dieťatko ale že by to bolo ako priznak ?! Neviem
Mali sme styk pred vcerom a nič nepalilo
Dnes druhý deň.. samozrejme viem že som neotehotnela za 2 dni.
Snažíme sa pravidelne
Ďakujem za odpoveď
@stellarstar a zápal s čoho ? Nič som nemenila
Nič sme pri styku nepoužívali
Je to nejaký zápal ako píše…. Kľudne to môže byt z hocičoho.. alebo zapal močových ciest mala som to také iste ako ty. Skús si dat vyšetriť moč
No z nejakej nerovnovahy. Partnerov ejakulat ma ine pH, znizuje sa kyslost v posve a moze sa premnozit nieco, co nechces, len tak, raz dva. Najskor ide o mykozu. Spravila by som si vyplach Rosalginom a ked by nepomohlo, naklusam k dr...
mrzi ma to, podla mna zapal mocovych ciest. treba co najskor k dr., preliecit skor ako otehotnies
@denuss no ideme v pondelok do gyncar do vtedy sa k dr nedostanem
To je strasne neskoro..ak by islo o co pisem tak dovtedy mozes mat aj zapal obliciek a to sa naozaj neoplati riskovat...pali ta to najviac po moceni ci ani nie?nechodis casto na malu?
@denuss nepáli ma to vobec pri močení. A na malú chodím ako obvykle
tak to je ten lepsi pripad, asi ,,len" gynekologicky zapal, ale ked pises, ze to velmi stipe, tak to by som do pondelka teda nevydrzala a isla hoci aj na gyn-pohotovost... bola som tehotna 4x, hnedy vytok moze znamenat tehotenstvo ale stipanie zapal
@denuss večer to už prešlo
Uvidím ako ďalej
Ďakujem
Beliema tabletky skúste
Gynimun probiotika
Carnium Botanicals
Pálenie tam dole nie je náznakom tt ale zápalu