Ahojte. Každý mesiac po menštruácii mám problém s pálením pošvy. Približne tak týždeň. Nemám problémy s mocenim ani výtok, ale pálenie mám stále. Napadlo mi, že je to vložkami ale neviem. Máte niektorá s týmto skusenosti? Viete poradiť, čo by mi pomohlo?
ake pouzivas? menstruacna krv narusa ph… skus si vyzdy po menstruaci 2-3 dni davat lokalne lactobacily napr Vagilact, Lactofeel alebo nieco podobne, ale len pokial si ok … bola si na vyter? stipanie a palenie rozhodne ok nie je bez ohladu na to kedy ho mas ci pred alebo po
@lara8888 always používam. Asi to bude z toho. Aký gél alebo krém pomáha upokojiť to?
Ja by som always vyradila v prvom rade (vymeň za niečo bez parfumácie, napríklad Jessa má aj bez parfumácie) a gél ideálne nepoužívať žiadny, a však ja používam od ziaja antibakteriálny (kúpiš aj v DM)
A určite sa objednaj aj na gynu aby si si bola istá ,že to nie je nič horšie len podráždenie z alwaysiek
Ďakujem vám.
Dobrý deň prajem, viem vám odporučiť prírodny gél na intímnu hygienu s koloidným striebrom. Ak máte záujem tak mi napiste spravu
Aké vložky používaš? A čím sa umývaš? Mala som podobné problémy z Always ,Naturella a z Lactacydu