Pálenie po ejakulácii

radka288
11. sep 2012

S priatelom sme sa zacali snazit o babo, je to sice iba dva mesiace, ale trapi ma ze po styku pocitujem neprijemne palenie ktore ustupi tak do 15 minut. Pocula som o alergii na spermie, tak by som rada vedela ako sa prejavuje lebo vo vacsinae clankov na nete tvrdia, ze je to casto bezpriznakove a da sa to zistit iba z testov. Viem ze to moze byt aj nejaky zapal ale kedze nemam ine problemy pocas dna a predtym sa to nikdy nestavalo, tak je to pravdepodobne spojene s ejakulatom. Preto by som rada vedela ci alergiu niekomu zistili na zaklade palenia a ci to treba riesit..nechcem nic prehliadnut a radsej problemy riesit skor, len v podstate nemam skusenosti s tym ci je to normalne.
dakujem za rady

strapco13
11. sep 2012

@radka288 okrem ineho nech si da priatel vysetrit ejakulat na kultivaciu..moze tam mat infekt...chronicky zapal

radka288
autor
11. sep 2012

@strapco13 to treba riesit u obvodneho ci ma musi gynekolog odporucit?dakujem za odpoved,🙂

bodka13
11. sep 2012

@radka288 partnerovi urobia vyšetrenia na urológii 😉 ...myslím,že nepotrebuje žiadne odporúčania

radka288
autor
11. sep 2012

dakujem 🙂 a neviete daco o tej alergii na spermie? je to mozne ze to moze byt to? ci skor nepravdepodobne..

bodka13
11. sep 2012

@radka288 tu je článok o alergii na spermie 😉
http://www.medzizenami.sk/sex-a-vztahy/clanky/3...

miss_stanya
11. sep 2012

@radka288 ak si to predtym po styku nepocitovala, alergia to nebude. mala som rovnaky problem, zvycajne cez den nic, ked mi dr. robil rozbor mocu, zistil, ze mam nejake zvysene hodnoty a teda nabeh na zapal, dal mi nieco na preliecenie- roztok co sa pije, na upravu hodnot plus vag. tabletky so sirokospektralnym antibakt. ucinkom a bolo to ok.

radka288
autor
11. sep 2012

@miss_stanya ano predtym som to nepocitovala ale predtym sme mali styk s kondomom, tak preto ma to vystrasilo, ze to zacalo presne ked sme zacali riesit babo. Ale mozno mas pravdu, pred mesiacom som bola chora a mala som nejake divne hodnoty v moci...

mahulenka87
11. sep 2012

aj mne sa to už asi 2 krát stalo - pálenie, štípanie akonáhle som mala ejakulát v sebe. Ale viac našťastie nie.

radka288
autor
11. sep 2012

@mahulenka87 no tak snad to da pokoj aj mne alebo to bude nejaka lahko odstranitelna zalezitost, bo sa mi uz chce kocikovat 🙂

bigdream
Autor odpoveď zmazal
Zobraz