Už dlhšiu dobu mám tieto problémy,bola som aj pri gynekológovi povedal že je to len mikoza a dal mi vaginálne čapíky na preliecenie, mastičku a znova čapíky keď nepomohli, nič nepomohlo. Skúšala som aj intímne senzitivne vlhčené obrúsky cajiky rôzne a kadečo iné nič nepomohlo, stále po sexe sa to zhorší. Partnera mám stále toho istého a pred tým sme tieto problémy nemavali. (Nie je možné že ma podvádza čiže ak niekto príde s tým že niečo doniesol domov je to hlúposť s tým som si istá). Kým nemám sex vpodstate to nejako necítim no akonáhle začneme mať sex začiatok je veľmi nepríjemný kedy cítim pálenie po čase to prejde no po sexe pri močení mám pocit akoby mi tam horelo. Čo to môže byť? Za inteligentné rady ďakujem, už som zúfalá.
@aniannsjia nie si na zaciatku sexu sucha?
@aniannsjia na začiatku som to nemala ,ale občas sa mi to stane po. Podľa mňa slabou predohrou nedostatočnou vlhkosťou /vzrušením.
@petronellla87 stáva sa to že niekedy to nie je stopercentne ale to podľa mňa nie je tým lebo je to rovnaké aj keď som dostatočne pripravená na sex
@nina004 nemyslím si je to rovnaké aj keď som vlhká dostatočne
@lapalma_x sestra ho mala, pred nedávnom takže môže byť no ešte som zabudla zmieniť že mi išlo aj kus krvi mimo menštruácie ako keby z nejakej možno malinke ranky lebo to dosť aj stipalo bolo to jednorazové a iba take kvapôčky tak neviem či to má niečo so stafylokokom krvácanie takéto
@aniannsjia najjednoduchšie bude keď pôjdeš k lekárovi s on ti spraví stery 🙂
@lapalma_x ďakujem
@aniannsjia mala som niečo podobne bol to stafylokok. Antibiotiká to spravili 🙂