Pálenie maternice

16. mar 2023

Mam len taku informačnu otázku.. bola som včera u gyn a robil mi cytologicke vyšetrenie , absolútne som ani necítila nič ,nebolo to nijak bolestivé. V noci som sa zobudila na to,ze ma akoby páli maternica. Pár minút a potom som zaspala.. mna len zaujíma ci to môže byt z toho vyšetrenia? Takéto ,, pálenie,,som v živote este necítila..

anjelicek26
16. mar 2023

Maternica asi fakt nie, ten organ prakticky necitis ani ked mas silny zapal, az ked to prejde na mäkke tkaniva okolo, vtedy je to taky tlak, pnutie, tupa bolest... Boh vie, uvidis, ci sa to bude opakovat.

autor
16. mar 2023

@anjelicek26 ja viem , blbo som to napísala..ale ozaj to bolo Akoby v strede podbruška,take pnutie a akoby pálenie. Zvláštne.

autor
16. mar 2023

@anjelicek26 bola som u gynekológa po dlheeej dobe a vsetko bolo v úplnom poriadku. Cakam este na vysledky z cytologie. Som myslela ze ci mi to tam nejak nepodrazdil tym vyšetrením

zuzanka.zuzu
16. mar 2023

je to možné, asi preto že nechodíš pravidelne. si zober, že iným štuchajú a vyšetrujú pri umelom prakticky stále, takže možno preto lebo nie si zvyknutá. ale maternica to asi nebude, skôr by som tipla krčok

autor
16. mar 2023

@zuzanka.zuzu jasné krcok.. je to pravdepodobne ono. Ako fakt taku ,, bolesť,, si nepamätám. Iba ked som otehotnela tak som sa v noci zobudila na
strašne silné pichanie ( uhniezdovanie) ale toto bolo iné.

Ďakujem za odpovede.

simca06022011
16. mar 2023

Skor krcok, ten zvyknu tou stetkou podrazdit, ja som uz par krat aj riadne krvacala z toho. Len ja vacsinou s bolavym bruchom z tade uz odchadzam :D

autor
16. mar 2023

@simca06022011 to som čakala aj ja,ze bude krv a nepríjemná bolesť pri vyšetrení, ale teda nebolo nič, co sa čudujem. len to v noci. 😀