Pálenie a mokvajúca rana

31. júl 2022

Ahojte baby mam taky problém o ktorom mi je neprijemne hovoriť preto píšem anonymne ale chcela by som sa poradiť či sa niektorej niečo podobne stalo.
Mam 18 rokov a stala sa mi dnes taka vec ze asi pred hodinou som začala cítiť silnú bolest podbruska a stipanie/pálenie tam dole lenze to pálenie sa zosilnovalo tak som sa pozrela a videla som ze v oblasti pyskov mam také niečo cudne vyzerá to ako mokvajuca rana celé to mam začervenane a mokvajucu porušení kožu. Absolútne nechápem z coho to je lebo nič ine som nepoužila co doteraz a takisto sa mi nikdy nič podobné nestalo preto sa Vás chcela spýtať či neviete čo by to mohlo byt a co v tomto prípade robiť?

stellarstar
31. júl 2022

Môže sa jednať o zápal, treba k dr. Nebola si na kúpalisku alebo nemala si styk?

dominika211
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
derdia
31. júl 2022

No v prvom rade musis porozmyslat, ci tonie je pohlavna choroba.. Herpes alebo hocico ine... Ak nie tak to nemuaibyt nic vazne, mozno zapaleny korienoch chlpku, alebo pupacik....ak je tovelke, moze ist o zapal. bartoliniho zlazy... A samozrejme kopu inych moznosti.

taktotedanie
31. júl 2022

Zajtr rovno ku gynekologovi