Ovulačný hlien počas užívania HAK

18. feb 2023

Ahojte. Máte skúsenosť s ovulačným hlienom počas užívania hormonálnej antikoncepcie?
Užívam 4.balenie - Drovelis a tento mesiac sa na 12-ty deň objavil klasický ovulačný hlien. Trvalo to asi 2-3 dni. Presne tak, ako keď som mávala ovuláciu. Predtým som niekoľko rokov užívala HAK (iné značky) a nikdy sa mi to nestalo. Tabletky som brala vždy v časovom limite, aj keď nie presne na hodinu, ale limit do 12 hodín bol.

msnesquik
18. feb 2023

Ja beriem tiez Drovelis, uz pol roka a ten hlien mam coraz castejsie 🤦 uz ma to dost otravuje

autor
18. feb 2023

@msnesquik To vážne? Ja som zatiaľ na vážkach, či pokračovať alebo meniť. Teraz to bolo prvýkrát a presne ako pri ovulácii všetko, tak ma to prekvapilo.

msnesquik
18. feb 2023

No ja som ju chcela vysadit, pretoze od 2.mesiaca som stale spinila, vraj hak si moze sadat aj pol roka, tak som cakala a tento mesiac uz konecne ok, len ten hlien 🤦

autor
18. feb 2023

@msnesquik Ja doberiem ešte tie dva mesiace a uvidím, či mi bude úplne vyhovovať.

janka_01
18. feb 2023

Ja mám pri HAK vždy hustý biely hlien ale veru už sa mi pár krát stalo že som mala aj ovulačný hlien.
Raz som mala aj ovulačne bolesti. Vraj môže byť ovulačny hlien ale ovulácia by prebehnúť nemala. Aj keď mne raz už raz asi prebehla podľa hlienu a bolesti.