Ahojte baby, vysadila som HAK, ms prišla na čas 19.3. trvala 5dni po dvoch dňoch od skončenia MS som mala hustý priesvitný tahavy ružový výtok trval asi dva dni do toho bolesti krížov podbruška raz na ľavej raz na pravej strane, myslíte že to mohla byť ovulácia tak skoro? Alebo to boli ešte nejaké pozostatky z ms lebo toto sa mi ešte nestalo , predtým keď som HAk nebrala som mala podľa ovu hlienu a bolesti krížov ovuláciu cca na 10den aspoň si myslím . Nikdy som si to nesledovala ale teraz sa chceme snažiť o bábo a neviem čo si o Tom myslieť. Zase nechcem sa veľmi sledovať a upinat sa na bábo, mám za sebou už dve nevydarené tehotenstva takže idem na to opatrne. Vďaka za každú radu 🙂
Na 7.DC je podla mna veélmi Skoro na ovulaciu, v podstate aj na plodne dni celkovo. Po ms su pár dni suché dni, ak by šlo o skóre plodne dni tak okolo 8-9.DC.. skor to bude vyradením hormónov, je možné ze ovu ani mat nebudeš, Tj anovulak kvôli výkyvom hormónov, tento plodný hlien sa vždy nerovná aj ovulácii 🙂