Ahojte, minulý mesiac som prispievala s tým, že sa nám konečne podarilo splodiť bejbi, no bohužial tento rok v Januári 6- som začala krvácať (7dní), s tým že je všetko zo mňa preč.
Snažiť sa môžeme hneď. No idem si po radu. Cyklus mám 30-33Dňový. Náznaky ovulácie som mala dva dni dozadu- hlien a bolesti. No mne až dned vyšiel ovulačný test pozitivny. Dnes som ale 24dc. Posunula sa mi, myslíte, že sa mi aj menstruácia posunie? Nebude to krátka luteátna fáza? Existuje niečo s čím by som si prirodzene natiahla túto fázu? Predpokladám, že som potratila asi kvoli tomu, že aj minulý cyklus som mala krátku luteárnu fázu, kedže doktory nerobia nič kým sa to nezopakuje. Keď som začala krvácať doktor mi predpisal duphastone, ale kedže sa to rozbehlo rýchlo nepotrebovala som ho doužívať. Za každú radu budem vďačná ❤️
@bublinka2215 mrzí ma to. Aj to, že tvoj lekár nič nerobí, kým sa to nezopakuje (už som počula aj o takých, čo riešia až po 3-4 potrate). Môj dáva hneď po 1. utrogestan preventívne po každej ovulácií, a ak sa kus nedarí otehotnieť, robí odbery a nasadí utrogestan aj bez predchádzajúceho potratu. A sleduje aj lutealnou fázu, či je dostatočná. Wallenfels Žilina, ale všeobecne všetci lekári z plodar.sk
@bublinka2215 zlatko mrzí ma tvoja strata 😔 no ale na tvoju otázku ťažko odpovedať. LF by ti mala zostať zachovaná, odsleduj sa a uvidíš. Každopádne tento cyklus bude divoký. Telo najprv muselo odbúrať hcg hladiny a potom ho naštartovať. U každej je to iné. Ja som potrat nemala, len chemické tehu, a to presne 27.12 po 3dňovom meškaní mi došla MS. Testovala som sa od 24.12 a slabé dve čiarky boli vždy. Nuž... Ale januarový cyklus mi prišiel presne ako keby som v decembri dostala načas... Čiže každé telo pracuje inak... Počkáš a uvidíš, neviem akú radu by som ti mohla dať 🤔