Ovulácia namiesto menštruácie

lusiana6
18. apr 2021

Ahojte. Prosim vas zienky poradte mi. Ako je mozne ze v den kedy som mala dostat menstruaciu som mala pozitivny ovulacny test a menstruacia sa nedostavila? A den na to bol znova pozitivny a menstruacia znova nikde. Bolesti v podbrusku neskutocne silne. Mavam dost dlhy cyklus az 33 dnovy. Dakujem vam za kazdu radu.

andreatytler
19. apr 2021

@lusiana6 Ono je mozne ze si tehotna. Ovulacny test tusim dokaze zachytit Hcg hormony.

petus998
19. apr 2021

@lusiana6 dost mozne ze si tehu treba skusit teat ale tehotensky

jaskolka
19. apr 2021

@lusiana6 skus tehotensky test.

lusiana6
autor
19. apr 2021

Dakujem vam 🙂 Robila som si teda dnes rano tehotensky test a vysli mi silne dve ciarky 🙂 viete mi povedat kedy je najlepsie navstivit gynekologa aby tam uz aj on videl zretelne to co vidiet ma?

lllenuli
19. apr 2021

@lusiana6 Ja to mám tak isto, dnes je môj deň MS a mám mega pozitívny ovulacny test a už aj pekne silne čiarky na tehotenskom 🙂 a dr ma objednala na 5.5. 🙂

mariska1989
19. apr 2021

@lusiana6 gratulujem❤️ .najlepšie minimálne po 14 daňovom meškaní poprípade počkať 20 dní až je pekne vidieť srdiečko až tá zbytočne nenervuje že nebolo vidieť srdiečko a máš prísť o týždeň neskôr

dibarbora
19. apr 2021

@lusiana6 zavolaj svojmu dr.,najlepsie ti povie kedy mas prist.

andreatytler
20. apr 2021

@lusiana6 Tu kde zijem sa na ultrazvuk nechodi skor ako po dovrseni 7 tyzdna tehotensva. Vtedy sa uz rovno pozera srdiecko a som tomu velmi rada... kolko som uz tu citala zufalych prispevkov lebodoktorka nic nevidela, alebo nevidela este srdiecko ked pozerali prilis skoro.