Ovulácia či menštruácia?

30. dec 2023

Ahojte dnes som 4dni do mm je možné, že príde ovulácia, alebo je to silnejšie kvôli čakajúcej menštruácii?

patus_2
30. dec 2023

Aký je to test? Ovulačný či tehotenský? Ak tehotenský, tak je pozitívny ak ovulačný tak pozitívny nieje. Tam musia byť čiarky minimálne rovnako silné.

sense
30. dec 2023

Kedysi keď som robila ovulacnw testy a skúšala som jeden takmer celý cyklus, tak mi ovulacny test tmavo pred MS ale nikdy nie natoľko aby bol úplne pozitívny.
Ak máš toto tehu test tak sú tehotná, ak je to ovulacny test, tak pozitívny nie je

dadka1997
30. dec 2023

Predpokladám, že je to negatívny ovulačný test

autor
30. dec 2023

Áno, je to ovulačný a viem, že nieje pozitívny no moja otázka znie keďže pred mm som takú trošku viac čiarku druhú nemala či nepríde ovulácia od včera zosilnela no mám pred mm či zvykne niekomu aj pred menštruáciou zosilniet.

joesvk
30. dec 2023

Približne 14 dní/+-2 dni/pred menštruáciou je ovulácia,tak vtedy keby si robila ovulačný test, mal by vyjsť pozitívny .

dadka1997
30. dec 2023

Pokym nie je prva tmavsia ako druha alebo rovnako tmave, ovulacia neprebehne, cize nie nemyslim si, ze by ti prisla ovulacia .. a naco vlastne robis ovulacne testy 4 dni pred ms ?

jaskolka
30. dec 2023

Ak je to ovulačný test, tak takéto čiarky môžeš mať celý cyklus. Kľudne už ovulácia mohla prebehnúť, prečo testujes 4 dní pred menštruáciou?

autor
30. dec 2023

@jaskolka lebo som si v tom cykle nebola istá či prebehla a teraz sa tak cítim