Ovulácia bez folikulov

cicike7471
18. jan 2016

Dobry den,som tu nova.Citala som rozne diskusie od Vas,ale nenasla som nic co by zopovedalo tomu co chcem vediet.
Snazime sa s muzom 8 rokov o 2 dieta a nedari sa nam..Brala som aj Duphaston a nepomohlo.
Potom sa pan doktor Adam nato akosi vykaslal a prestal to riesit...Strasne tuzime po druhom babetku a neviem co este vyskusat a kam sa obratit.
Na vysetreni vajecnikov mi zistili,ze pri ovulacii sa mi nevytvara vajicko.Tohto casu ak mamvam ovulaciu mam strasne bolesti v podbrusku a hlienovyte vytoky.Testy som si prestala robit lebo vzdy mi ukazovalo len jednu ciarku aj v case ovulacie...Poradte mi prosim co robit?Vyskusat?Dakujem...

dzema03
18. jan 2016

@cicike7471 ahoj, no ja by som na tvojom mieste sa obrátila na nejaké centrum, ktoré pomáha s reprodukciu, oni ti urobia podrobnejšie vyšetrenia a možne to nebude ani nejaký veľký problém, ináč nechápem prečo ti to tvoj doktor už dávno neodprúčil. Centier je dosť môžeš si vybrať. Držím palce na netreba klesať na duchu 😉

bobulazelena
18. jan 2016

@cicike7471 tiez by som sa na tvojom mieste obratila na nejake centrum asistovanej reprodukcie. Ved 8 rokov je strasne vela.

michhaela
18. jan 2016

@cicike7471 Ahoj ako ti píšu dievčatá už dávno ste mohli ísť riešiť tie centrá čo by vám pomohli...Nam sa nedarí pol roka,ale ak sa nám do leta nepodarí určite čakať nebudeme a chceme to riešiť kde je chyba a ked sa k tomu takto postavil gynekológ u mna by neuspel a hned pýtam kartu...Nebudem marnit svoj drahocenný čas...Nato sú lekári aby pomohli a nie mať na "salame" by som takých rad radom prepustala a dala zákaz naďalej vyšetrovat iných pacientov...Drzim VÁM palce aby ste už našli poriadnych lekárov čo vám pomôžu...🙂

cicike7471
autor
18. jan 2016

Dakujem. 🙂