Ovulácia a krvácanie

8. aug 2024

Ahojte, nedávno som mala ovulaciu, presne na 5dpo, som začala krvacat bez bolesti, take normálne krvacanie, jasnou až tmavou krvou. Dnes je to treti deň čo stále krvacam, už slabo. Napadlo ma urobiť si test, a mam ho pozitívny. Nejak tomu nerozumiem.

autor
8. aug 2024

Zabudla som napísať ze mam aj poruchu zrazanlivosti krvi. Nejak len tomu nerozumiem ako môžem dostať menštruáciu na 5dpo. Ani tomu pozitívnemu testu.

di1234
8. aug 2024

Urýchlene podľa mňa vyhľadaj doktora.

autor
8. aug 2024

@ di1234 ďakujem ale myslím si ze gynekolog by mi povedal ze je to menstruacia. A možno by mi dal nejaky utrogestan pre istotu. Ved 8dpo je nic. Napadlo mi implantacne krvacanie, ktoré je vzacne a väčšinou je slabucke co sa v mojom prípade nedá povedať, ja mam také medium krvacanie alebo slabé no...ja len nechapem tomu príchodu ms už na 5dpo. Ovu mam odsledovanu. A ten test je tiež taka zahada malá ved ak som dostala menstruaciu tak sa reálne nič ani nestihlo a neuhniezdilo a už vôbec by sa nestihlo tvoriť nejake hcg. No nechapem :/

autor
8. aug 2024

@di1234 ale zajtra asi zbehnem k hematologicke. K nej som chodila so synom. Nech sa vyjadri ona.

di1234
8. aug 2024

To čo si myslíš, že by gynekológ povedal je podľa mňa pomerne irelevantné, pokiaľ k nemu nepôjdeš. Ak máš problém so zrážanlivosťou krvi tak jednoznačne k hematologičke, ale vzhľadom na to, že krvácaš ako pri ms a mala si pozitívny test zašla by som aj ku gynekológovi.