Ahojte žienky, písala som sem kvôli nepr.cyklu že mi mešká aj 14-20 dní a dnes som bola pri svojej dr., pichla mi vyvolávačku, ale povedala že nemám dostatočné folikuly a ovulácia že mi nechodí každý mesiac. Povedala mi aj že si môžem kúpiť Inofolic a ten upravuje menzes. Ale ako tu čítam tak to väčšinou užívate tie čo sa snažíte o bábätko a potom aj ostanete tehotné 🙂 A jedna otázočka: kebyže to beriem tak treba dávať pri pohl. styku väčší pozor ako inokedy, pretože sa ešte necítim na malinké bejby alebo ako to je 🙂 Mám 23 r. a nemám veľa skúseností s takýmito vecami tak by som bola rada keby ste poradili. 🙂
Ahoj, mne inofolic dopomohol k nepravidelnemu cyklu....som povedala, ze nikdy viac. Potom mi v zdravej vyzive na opatovnu upravu odporucili vitex a odkedy ho uzivam, musim poklopat, mam este pravidelnejsi cyklus ako pred inofolicom. Odporucany mi bol inofolic koli tomu, ze sme chceli baby, ale viem aj o zenach, co to beru na polycysticke vajecniky...nuz asi ma rozne vyuzitie, ale za mna iste nie a k nicomu ani nedopomohol, akurat k vacsim problemom, ktore som nikdy nemala.
Ja odkedy uzivam inofolic premium tak nemam vobec plodne dni vzdy som mala vytok tahavy aj taku krv vo vytoku jed som mala ovulku a teraz nic asi ho vysadim douzivala som druhe balenie.
Inofolic ti dopomoze k tej ovu, to znamena, ze upravi cyklus a nemalo by ti tolko meskat...ale logicky, ked bude ovu, mas plodne dni a moze byt bejby...a niekomu to zase cyklus narusilo, a mne napriklad aj niekolkym babam sa zvysila hmotnost. Na tvojom mieste by som to skusila brat dva cykly, odd 1dna ms po plodne dni, uvidis....