Ovulácia a Inofolic

aalzbetkaa
11. máj 2016

Ahojte žienky, písala som sem kvôli nepr.cyklu že mi mešká aj 14-20 dní a dnes som bola pri svojej dr., pichla mi vyvolávačku, ale povedala že nemám dostatočné folikuly a ovulácia že mi nechodí každý mesiac. Povedala mi aj že si môžem kúpiť Inofolic a ten upravuje menzes. Ale ako tu čítam tak to väčšinou užívate tie čo sa snažíte o bábätko a potom aj ostanete tehotné 🙂 A jedna otázočka: kebyže to beriem tak treba dávať pri pohl. styku väčší pozor ako inokedy, pretože sa ešte necítim na malinké bejby alebo ako to je 🙂 Mám 23 r. a nemám veľa skúseností s takýmito vecami tak by som bola rada keby ste poradili. 🙂

stevvvka
11. máj 2016

Inofolic ti dopomoze k tej ovu, to znamena, ze upravi cyklus a nemalo by ti tolko meskat...ale logicky, ked bude ovu, mas plodne dni a moze byt bejby...a niekomu to zase cyklus narusilo, a mne napriklad aj niekolkym babam sa zvysila hmotnost. Na tvojom mieste by som to skusila brat dva cykly, odd 1dna ms po plodne dni, uvidis....

zuzstu005
29. jan 2017

Ahoj, mne inofolic dopomohol k nepravidelnemu cyklu....som povedala, ze nikdy viac. Potom mi v zdravej vyzive na opatovnu upravu odporucili vitex a odkedy ho uzivam, musim poklopat, mam este pravidelnejsi cyklus ako pred inofolicom. Odporucany mi bol inofolic koli tomu, ze sme chceli baby, ale viem aj o zenach, co to beru na polycysticke vajecniky...nuz asi ma rozne vyuzitie, ale za mna iste nie a k nicomu ani nedopomohol, akurat k vacsim problemom, ktore som nikdy nemala.

topanka
23. sep 2020

Ja odkedy uzivam inofolic premium tak nemam vobec plodne dni vzdy som mala vytok tahavy aj taku krv vo vytoku jed som mala ovulku a teraz nic asi ho vysadim douzivala som druhe balenie.