Ahojte skupinka ..prosím o radu .. Mám 45 rokov a odkojila som 6 detí..Moje prsia nie sú pevné aj keď sa snažím pravidelne cvičiť.. Problém mi robia podprsenky..v každej mám prsia na bruchu a žiaden tvar... keď sa predhnem.prsia vychádzajú von z podprsenky a vyzerá to hrozne .. Tenké ramienka mi veľmi vadia ..prosím ako ste riešili tento problém ?..kde si zakúpiť dobrú podprsenku ?.a ako sa v tomto prípade meriať keď prsia visia?Prosím o odpoveď k téme .. Ďakujem vám.
@weitern uplne chapem, mne po kojeni tiez ostali nic moc tie prsia, bud to spravi plasticka chirurgia alebo velmi dobra podprsenka. Skus v nejakom butiku priamo skusit. Mne tiez uz tie bezne a lacnejsie znacky nesedia. Dobry je sportovy strih za mna, to drzi prsia kde maju byt. Tie cipkovane s kosikmi su mi teraz na dve veci…
@basska_b neviem ako ty ale v Intimissimi mi najväčšia podprsenka je malá a to nemám žiadne F-ka.
To co pises je vsetko kvoli zlej velkosti, ale to urcite uz vies. Odporucam tuto stranku na zistenie spravnej velkosti
https://www.abrathatfits.org/calculator.php
je tam az 6 merani na rozdiel od klasickych 2-3, lebo to zohladnuje aj tvar prs: volne pod prsiami, priliehave pod prsiami tak ako ti je pohodlne, tesne pod prsiami ako to co najviac ide, obvod prs v stoji, obvod v predklone a obvod v lahu. Obvody merias vzdy cez najsirsie miesto.
Je vysoko pravdepodobne ze ti vyjde velkost ktora vyzera privelka/nerealisticka ale to jieje chybou kalkulacky ale zlych podprseniek v obchodoch. Napriklad ja som nosievala roky 80D a teraz mam 70G.
No a ked budes mat spravnu velkost tak musis ezte najst spravny tvar podprsenky, v pripade makkych prs urcite radsej nejaku s vacsim krytim.
Plastika
ja mam velke prsia a preto som ich mala vzdy ovisnute, aj pred kojenim. nemohla som nosit vystuzene podprdy. nemaju prizny okraj, prsia mi cez okraj v predklone prepadavali - vyliezali, najepsie na toto su podprdy. ktore maju na okraji nieco prizne - pruznu krjaku, gumicku...
ak potrebujes posporit tvar prs, zdcihnutie, tak su lepsie pidprdy s kosticami a vystuzene. no tie vacsinou teda nemaju prizny okraj. preto je mozno dobre skusit polovystuzene. tie su vsytuzene na spodku kosika, ale vrch maju nevystuzeny a preot maju na okraji gumicku. mam nejake z Astratexu,a le teda okrem jednej, vsetky mam otlacaju.
u nas mame obchod so znackou Sassa a tam som jendu taku kupila a ta je dobra. kupodivu som tam kupila aj hladke vystuzene ( no kosik nie je velmi vypchaty, je pomerne poddajny oproti inym ) a tie su uplne uzasne. maju dobry tvar a preto mi drzial, co je pre mna celkom prekrvapenim.
teraz mi napadlo, ze ta polovystuzena z obchodu nebude Sassa. tusim je to ina znacka. tie vystuzene su Sassa.
no uz moc nemali moju velkostl, vypredavaju ich a neviem ci este bude, lebo na nete som ich uz nenasla.
ozaj a ked prsia potrebuju spevnit, je lepsie, ked je vpredu podprda vyssie strihana, nie len nejaky pasik.
nasla som tu co mam v cz eshope. mam telovu a ciernu. https://www.sassa.cz/podprsenka-flexicup-spacer...
Ja mam napr z velkych prs a peknych take mensie, vyzera to po kojeni ako keby mi vybrali silikony. Cize sme sa dohodli s muzom tak, ze mozno este jedno dieta a potom uvidime, ci do toho naozaj svihneme nejaku vypln alebo to nechame tak. Zas on na nic netlaci, ja pockam co s tym bude, ale ked si dam peknu podprsenku a napr sa polozim na bok, tak tam mam taku ako keby volnu kozu. Juj no, co uz s tym…
Prosím vás, neviete na aky strih si dať pozor pri výbere podprsenky pozor? V niektorých strihoch sú prsia akoby špicaté, neviete ako sa to dá rozlíšiť?
Nemam uplne taku skusenost ako ty, ale kolegynka 45rocna hovorila, ze ona ma nejaky takyto problem a ze si musi kupovat nejake specialne podprsenky za 60 euro... Pokojne navstiv obchod len s podprsenkami - Intimissimi alebo iny a tam ti poradia... este som bola v obchode Madam podprsenka, ale tam tie ceny fakt boli ze 60 eur. Ale personal sa v podprsenkach vyznal