Ahojte, 6.11. som mala prvú sekciu, všetko sa mi pekne hojilo, ale pred 2 dňami sa mi trošku otvorila jazva (bola to iba malá bodka) a začala vytekať tekutina a potom hnis. Tak som išla na pohotovosť, vyčistili mi to peroxidom, povytláčali hnis a povedali, že mám infekciu. Tak mi dali antibiotiká a doma si to mám vytierať s betadínom, ale dnes sa mi to zväčšilo, mám tam väčšiu dieru. Čo mám s tým robiť? Na kontrolu mám ísť až v utorok. Viete mi povedať, čo mi s tým budú robiť? Dosť sa bojím, že mi to budú za živa šiť. Ako sa mám vyhnúť sitiu? Čítala som že existujú aj nejaké nálepky. Urobila som niekde chybu ja? Alebo oni pri siti.
Toto by ti nemali sit.
Treba umyt sterilnym Nacl, dat tam Aqua cell ribbon a prelepit. Niekolko krat zopakovat a SA ti to zahoji
Fúha, zajtra určite k lekárovi. Nedá sa povedať kto urobil chybu, mohla si viac namáhať rez, alebo sa tam niečo dostalo zvonku, ťažko povedať. Každopádne zajtra k lekárovi, lebo ak by sa ti do tohoto dostala väčšia infekcia, alebo zápal, tak ver tomu, že šitie bude najmenší problém. A nechápem prečo sa bojíš šitia, pred mesiacom ti šili 5 vrstiev v tele a zvládla si to, neboj, "zaživa"ti nikto nič šiť nebude, keď tak by ti to lokálne umŕtvili, existujú aj svorky, stripy, sú možnosti aj bez šitia, ale to je na zvážení lekára, každopádne to treba riešiť a liečiť,naby si si mohla užívať v pokoji a zdraví bábätko.