Otehotnenie s nízko položenou maternicou

lenulienka27187
26. aug 2013

Prajem pekny den.mam otazku ......prosim vas po prvom porode ktory bol dost komplikovany mi zostala nizko polozena maternica.ktora je jemno potrhana.myslite ze je sanca este otehotniet a mat zdrave babatko.

alenah31
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alica311
26. aug 2013

Ja mám za sebou síce len jedno tehotentvo, ale ja už druhé nebudem riskovať. Tiež som mala slabú maternicu a nízko položenú, a tak sa malý stále tlačil dole. Od 14 tt stále trvdnutie bruška, 26 tt otváranie a začínajúci pôrod, celé tehotenstvo v nemocniciach na infuziách, nakoniec všetko dopadlo dobre, malý sa narodil až v 35 tt, ale už nechcem riskovať s ďalším bábom.

misicka7777777
14. jan 2014

ahojte... nemozem najst temu na moju otazocku,preto by som sa chcela opytat ,som v 12týždni a vkladám si vaginálne utrogestan,dnes som si ho dávala a na pol prsta som nahmatala maternicu,je to mozne? a neviem ake to ma nasledky... viete mi poradit? strasne som sa zlakla a zajtra idem do poradne... dakujem pekne

afrika
14. jan 2014

@misicka7777777 nenahmatala si si skôr krčok maternice? myslím, že skôr to, maternicu určite nee 😉 😉

misicka7777777
14. jan 2014

ano je to mozne ze krcok...len vieš neviem ako čo má byť nemá byť kedže som prvý krát tehotná ... snazila som sa kolom dokola,lebo som citala ze niekde sa moze nahmatat ze sa otvara ale mne sa zdalo v poriadku... myslis ze to je nejaky problem??? dakujem moc

misskate1
15. jan 2014

@misicka7777777 krcok si vies nahmatat. hlavne ziaden stres 🙂

afrika
15. jan 2014

@misicka7777777 nechaj krčok krčkom... je tam kde má byť, zbytočne ho kontroluješ 🙂 🙂 prajem veľa šťastia 🙂 🙂

misicka7777777
15. jan 2014

dakujem vám moc... dnes som bola na poradni...vraj ten krcok je v poriadku,,, len mam babatko vraj rastovom ako v 8tyzdni a uz som v 12tom... ☹ ... som objednana na pondelok na miss.ab... idem este zajtra k doktorovi dalsiemu nech mi to nejako potvrdí... som s toho strašne smutná,,, ziadne priznaky nemam ☹