Otehotnenie počas nepravidelnej menštruácie?

nikasv29
8. okt 2011

Ahojte mamičky a budúce mamičky, mala by som na Vás jednu otázočku. Ako je to s tehotenstvom a nepravidelnou menštruáciou? Mali ste problém otehotnieť? Za všetky odpovede vopred Ďakujem 🙂

majka_3
8. okt 2011

Ahoj ...no poviem ti ze najprv som si myslela ze to nebude problem,ale bol a velky 🙂 treba upravit cyklus a odsledovat plodne dni 🙂

lin123
8. okt 2011

ahoj nikasv29,ja som mala nepravidelny cyklus 25-38 dni. Vraj sa zadari aj pocas nepravidelnej menstruacie otehotniet, len to moze dlhsie trvat. Na fore som si nastudovala, ze je dobre pit alchemilku, vraj sa cyklus moze spravidelnit..alebo sarapis soju. Ja som si to vsak nastudovala az neskor po tom ako mi Dr. predpisala duphaston a cyklus sa mi upravil na 30-33 dni a zatial tehotna vsak nie som. Snazime sa styri mesiace.

veronique_1
8. okt 2011

Ja mavam nepravidelnu a mali sme na prvy pokus. U nas v rodine ma vela zien nepravidelnu a vsetky maju deti

ingrid77
8. okt 2011

ja som mala nepravidelnu ms dokial som nebrala antikoncepciu a pred prvym tehu som nikdy nic neuzivala, moj cyklus bol tak kazde 2-3 mesiace a otehotnela som hned po svadbe v 28 rokoch, pre druhe dieta sme sa rozhodli po 7 rokoch a otehotnela som hned po prvej ms od vysadenia liekov, ked tu citam ake maju baby problem ohehotniet az je to neuveritelne, teraz mam 42 rokov a uzivam HAK a ms mam pravidelnu, neviem ci som pomohla, ale asi tolko 😉

boise
8. okt 2011

@nikasv29 ja som mala vzdy nepravidelnu, niekedy vynechala uplne a nebol problem otehotniet..pri prvom nas to doslova prekvapilo, druhe sa podarilo na prvy krat... 😉 drzim palce nech sa co najskor pridas medzi maminy 😵

benne
8. okt 2011

Ja mám zatial stále nepravidelnú ms a dve deti, ktoré sme počali na prvý šup, takže to nemusí vôbec byť problém

hori
8. okt 2011

vzdy som mala nepravidelnu ms, tri-styrikrat do roka aj 38-40 dnovy cyklus. osobne mam podozrenie na viacnasobnu ovulaciu, ale potvrdit som si to este nedala. prve tehu bolo na prvy sup, druhe dokonca neplanovane.

sonka_d
8. okt 2011

Ahoj, ja som tiež v tomto klube 🙂 Od skončenia HAK som mala nepravidlenú menštruáciu - najprv po 35 dní, potom aj 50 dní .. otehotnela som ale hneď prvý mesiac, keď sme sa rozhodli. Boli sme veľmi pekvapení - až šokovaní 🙂

tosomja
9. okt 2011

ja mam doteraz nepravidelnu, niekedy mi vynechala aj na dva mesiace - otehotnela som na prvykrat, ked sme sa rozhodli, ze babo chceme. Ale nie u kazdeho je to tak jednoduche a treba verit a skusat, hlavne nestresovat 😀 a robit to s laskou 😝

julianka777
9. okt 2011

ja mam uz dlhsiu dobu nepravidelnu..o dcerku sme sa pokusali viac ako pol roka a teraz sa pokusame asi 3-4 mesiace a stale nic ☹

alenka600
9. okt 2011

Zalezi na dovode, preco je nepravidelna. Ja mam malo hromonov, menstruaciu cca 3x do roka. A okrem toho som ani nemala ovulaciu (domnieval sa doktor). Bez lekarskej podpory sme sa snazili cca 1 rok a potom mi lekar predpisal clostilbegyt (vlastne skor na to, aby som vobec absolvovala folikulometriu) a ja som otehotnela na prvy sup.

janie80
9. okt 2011

ahoj, tiez si myslim, ze to zavisi od toho, preco je nepravidelna... ja mam teraz cykly 40-44 dnove a zistili mi problemy so stitnou zlazou a ta mi aj sposobuje dlhe a nepravidelne, prip. anovulacne cykly...

maue1
14. feb 2012

Ahojte ja mám tiež nepravidelnú, do teraz som to nikdy neriešila ale snažíme sa pol roka o babo a nič tak som bola na gynde a brali mi krv na hormóny tak som zvedavá ako to dopadne

1kocena1
14. feb 2012

ahoj, ja som mala nepravidelnu od svojich 12r. neriesila som to, v 20r. som zacala brat antikoncepciu, cyklus sa upravil, dieta som este nechcela, ked som sa vydala,vysadila som, po pol roku sme mali chlapceka.po odstaveni od mlieka som zas nasadila antikoncepciu, kedze som mala cisarsky koli zdrav.problemom, pred 5 mes. som zas vysadila a uz sa mi predlzuje cylkus, no neriesim to....chceme babo....zatial nic...no verim,ze coskoro sa podari... 🙂

25kikuska25
29. okt 2012

Ahojte, ja mam tiez skusenosti s nepravidelnou menstruaciou. Nikdy som ju pravidelnu nemala. V 15tich mi doktor dal antikoncepciu na upravenie, Ano zabralo to ale problem sa nevyriesil. Ked som bola potom na kontrole, ze po vysadeni mi menstruacia nechodi a nechodi,nechodila 7rokov povedal len tolko, ze ci potrebujem mat menstruaciu alebo nie. Ked chcem menstruovat tak mi da Hak a ked nie tak to nechame tak. V 20tich som to uz zacala riesiet, no moj doktor ani nie. Stale ma odbil s tym ze som v poriadku a nech sa snazime ked chceme. pri poslednej navsteve mi odporucil schudnut, ze sa to vsetko vyriesi, no nevyriesilo. Pred tyzdnom som zase bola za nim, uz som tam isla nahnevana, ze bud somnou nieco spravi alebo odchadzam.Nejakym zazrakom mi menstruacia prisla v maji a odvtedy zas nic. Napocudovanie som tam dosla a bol tam novy lekar. porozpravala som mu vsetko on si vsetko precital, spravil sono urcil, ze mam nabeh na PCO pichli mi agolutin a predpisal clostil. Menstruacia mi do 7dni prisla a teraz zacnem clostil no a uvidim co sa bude diat. Ale uz iba to ma potesilo, ze lekar ktory ma videl par minut mal zaujem to riesit a moj doktor za celych 7rokov tvrdil ze som v poriadku...

matuska24
29. okt 2012

Ahojte, mám nepravidelnú menštruáciu už od puberty...7 rokov som brala antikoncepciu - na spravidelnenie cyklu, po jej vysadení je menzes opäť nepravidelný. brala som aj lutenyl a podobné hormóny na úpravu cyklu - nezabralo...skúšam teraz gynex kvapky...mám pocit že s ním menzes mám aspoň častejšie ako doteraz...uvidím či to časom pomože...snažíme sa o bábo - raz sa zadarilo, no neskončilo sa to úspešne...a teraz sa snažíme znova tri mesiace a zatiaľ nič, uvdím do konca roka, ak nič tak skúsim znova zájsť k lekárovi...raz sa to musí podariť..len to čakanie je ťažké...držím všetkým palce...

kotatko1232
12. nov 2012

Ahojte chcela by som sa opytat o tehotenstvo z nepravidelnou menstruaciou..ako zistite kedy mate plodne dni??

paula18
27. dec 2013

ahojte , moze mi niekto poradit? mam nepravidelnu menstruaciu a snazime sa s manzelom otehotniet, brala som aj klostilbegit ale nepodarilo sa nam to ani s tym, no teraz mam ciklus 32 a neviem ako sa to pocita kedy to ma byt. aby som otehotnela poradi mi niekto dakujem 🙂

miriama11
27. dec 2013

ja som tiez mavala cyklus cca 32 dni a malo hormonov preto som musela brat duphaston .niekedy som ani menstuaciu nemala.no a po 7 mesiacoch sa podarilo.ale na zaver som skusila aj meranie bazalnej teploty a vtedy sa podarilo vlastne hned

katka148
27. dec 2013

Ahojte, ja som tiež nemala nikdy pravidelnú menštruáciu a mám tri detičky, úplne bez problémov. Niektoré ste sa pýtali, ako sa dajú sledovať plodné a neplodné dni pri nepravidelnej menštruácii. Ja som po druhom dieťatku využívala symptotermálnu metódu (bola som po cisárskom a skôr som chcela predísť prípadnému ďalšiemu tehotenstvu), keď si budete merať bazálnu teplotu, ľahko zistíte dokonca aj to, kedy dochádza k ovulácii, aj to či sa vám podarilo otehotnieť (aj bez tehotenského testu 😉
tu sú nejaké linky, kde nájdete užitočné informácie:
http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...
http://www.elep.sk/symptotermalna-metoda
Držím všetkým šnažiacim sa palce

inspiration2
30. dec 2013

ahojte, ja som mala nepravidelnú ms po vysadení HAK, úplne zle, trvalo to celý rok, o plodných dňoch som mohla snívať, nedalo sa to vypočítať, keďže každý cyklus bol iný. Bábätko sme chceli, ale netlačili to do extrémov, vlastne rok som bola bez HAK a nič, napokon keďže som odmietla akúkoľvek hormonálnu liečbu som si dala vypočítať plodné dni podľa narodenia ale aj tak som to nejako neriešila, mala som to na poličke a teraz som v 14tt, bohužial podľa poslednej ms sa nedalo vypočítať nič, ale podľa veľkosti bábätka nám to vyšlo tak, že tie plodné dni boli presne podľa toho výpiočtu z dátumu narodenia 🙂 možno náhoda, možno to stojí za skúsenie pre tie, ktoré už nevedia čo robiť 🙂

evkag
30. dec 2013

inspiration2 a ako sa rataju ti plodne dni podla datumu narodenia????

liluska7
18. jan 2014

Ahojte, ja mávam nepravidelnú menštruáciu. Teraz mi mešká už tretí mesiac. S manželom chceme Bábo tak hádam nebudeme mať nejaké komplikácie. Budúci týždeň chcem ísť ku gyn. (ešte som u gyn. nebola). Som s toho trochu v strese a bojím sa čo mi povie.

galaxy
18. jan 2014

Ahoj, ja som mala nepravidelnú už niekoľko rokov. Prvý cyklus som si robila ovu testy a tak som šla podľa toho a podarilo sa 🙂 ale testovala som každý jeden deň

mayka
21. jan 2014

Baby ako sa vypocita v kolkom som tyzdni ked mam nepravidleny menzes. Rep. naposledy to bolo zaciatkom novembra 2013 ale viem presne kedy som otehotnela. Na vianoce. 😀 Len ked osm sa objednavala tak sestricka chcela odo mna presny datum. Tak bola zhrozena. Ze ona to potrebuje vediet na vypocet ked pridem k nim na prehliadku. Nepomohlo ani vysvetlenie ze u mna je to bezpredmetne kedze mam menzes 4 x do roka . 😀 A toto je priam zazrak kedze prva dcerka je vdaka ivf. 😀
no citila som sa ako blbec.
mne to vychadza ze ak by som bola normlana ako kazda ina tak k datumu pocatia si priratam 12-14 dni a malo b mi vjyst v kolkom tt som.

kikuska9935
21. jan 2014

Ahojte 🙂 ja mam tiez nepravidelnu a snazime sa uz 8 mesiacov.. dnes je to tie 3 den co mi MS meska...uz so
sa potesila..spracila som test a nic... prsia mi idu odpadnut..... trochu ma boli aj. podbrusko ale ziaden predMS spinenie...hmmmm.....

duratlicka
29. jan 2014

Ja som otehotnela 2x na prvy sup.Staci si sledovat hlien a polohu krcka maternice.

vezami
25. mar 2020

Ja mám štítnu žľazu čiže som pribrala trombofilny stav dvakrát epileptický záchvat hormón prolaktin som dva roky v menopauze a neviem či môžem alebo nemôžem mať deti .Mám aj depresiu a chceme s priateľom deti on má 40 rokov a ja 34 a nebrala som antikoncepčné lieky a do 21rokov som mala pravidelne chceme bábätko môžte poradit

maruskau
4. aug 2023

Zdravím žienky ,ja by som sa chcela opýtať mám nepravidelnú menstruaciu nemám ju už 2 roky je šanca otehotniet.?