Otehotnenie po liečbe endometriózy

zuzka71291
25. sep 2015

Ahojte,
som tu opat, kedze sa mi o mesiac skonci liecba liekom Visanne, ktory som brala na endo...Chcela by som sa opytat na vase skusenosti, ako rychlo sa vam podarilo otehotniet, ked ste ukoncili liecbu...

Dakujem 🙂

malabiba
25. sep 2015

otehotnela som s endometriózou 😉

zuzka71291
autor
25. sep 2015

A liecila si sa? Viem, ze to ide aj s touto chorobou, len by som chcela vediet ake maju baby skusenosti s otehotnenim po liecbe...ci niektore otehotneli rychlo, ci to aj po liecbe trvalo dlho, dlho a tak...este mam mesiac brat lieky, ale uz sa neviem dockat, kedy vezmem poslednu, navstivim dr a pustime sa do toho...som optimista a verim, ze ostanem do mesiaca tehotna :D

simsamsim
25. sep 2015

ahoj 🙂 mě vysazení čeká za 3měsíce a jsem taky zvědavá.. doktor mi ovšem řekl, že může trvat i 4 měsíce než zas naběhne cyklus (já Visanne beru celkem rok).. tak uvidíme no 🙂 ale taky věřím v otěhotnění co nejdřív po vysazení :D nic jiného si nepřipouštím! 😀

katrin21
25. sep 2015

kamoska otehotnela po endoške, v pohode. asi po 6-7 rokoch od endosky, ale snazili sa len rok predtym ,ako otehotnela....
a ja tiež som tehotna, sice som ju mala tiež už pred 7 rokmi asi, ale nejako sme sa urputne nesnazili vobec, skor sme to nechali na prirodu... a prislo to same. teraz po rokoch... takze nie je to ziadny zazrak... da sa to.
podla mna zena ma dieta vtedy, ked ho ma mat, nie ked ho chce mat 🙂 vsetko je tak, ako ma byt.

janis24
25. sep 2015

@zuzka71291 ahoj, ja ta nepotesim, mne to od liecby trvalo 5 rokov a 5 IVF cyklov a medzitym este tri operacie. Liecbu som mala pol roka (vtedy sa este liecilo injekciami), menzes prisiel az za tri mesiace. Ale to obdobie, kym sa podari, urcite zavisi aj od rozsahu diagnozy. Drzim palce 🙂

zuzka71291
autor
28. sep 2015

@malabiba Dakujem, ja som uz preluskala takmer vsetky diskusie, prispevky, ale chcela som sa opytat konkretne na tuto skusenost...strasne som nedockava.aj ked viem, ze kazda sme individualna, kazda mame v inom stadiu endo, chcela som vediet, ci sa niektorym podarilo skor, niektorym menej..bojim sa aj toho, ze mi nepride menstruacia...a zase sa nase snazenie predlzi o niekolko mesiacov, dakujem, baby, ze ste sa ozvali 🙂

denis1995
14. mar 2022

@zuzka71291 Dobry deň , chcem sa opytať či sa Vam podarilo nakoniec otehotieť.. a aky stupeň endo ste mali

zuzka71291
autor
15. mar 2022

@denis1995 dobry den,stupen endo vam nepoviem,ale ano,otehotnela som na treti mesiac od snazenia.vsetko bolo v poriadku...dokonca aj druhe tehu sa nam podarilo na tretikrat a tiez vsetko ok 😉este planujem.aj tretie,len musim muza ukecat 😁