Ostrá bolesť dole

26. sep 2023

Ahojte,tento cyklus sme mali nechránený styk s mužom a teraz mám 3 dni do ms a včera večer a aj aktuálne dnes keď ležím v posteli mám kŕče v podbrušku ale jie akoby v ňom ale skôr v slabinách taky ostry tlak a ide to až do pošvy akoby..akoby kŕč a neda sa mi ani pohnúť ako to zabolí..potom to prejde a pochvilke zas. Môže to byť príznak tehotenstva? Styk sme mali počas ovulácie.

autor
26. sep 2023

Ešte dodám že počas dňa som to nemala aji včera ani dnes,az teraz ked som si lahla

drahomirrra
26. sep 2023

3 dni pred menzesom ti uz tehotenstvo ukaze kazdy test. Priznak tehotenstva moze byt cokolvek, urob test, uvidis.

drake122
26. sep 2023

To je skôr cystitida ako tehotenstvo...

autor
26. sep 2023

@drake122 mám cystu ale na druhéj strane. Boli ma vpravo a cysta je vľavo

alexandraas
26. sep 2023

Cystida je zapal mocoveho mechura,nie cysta

miimss
26. sep 2023

Ahoj, ja som mala také brutálne kŕče alebo pichanie, tiež pred očakávanou ms, ale vôbec netuším koľko dní pred, keďže má ani nenapadlo, žeby som mohla byť tehotná. No bolesť bola navalova, až ma krútilo. som si myslela, že nejaký zápal budem mať... no o pár dní, keď už meškala ms som si spravila test a boli tam už riadne koľajnice. Podbruško má inak bolo ešte niekoľko týždňov, ale už neboli to také brutálne kŕče tie som mala len dva dni po sebe...

autor
27. sep 2023

@alexandraas aha,tak to nemam ,to by bolelo dlhšie ale toto bolo len ked som sa dala do kľudu večer.
@miimss no to by bolo.super ak by to bol aj moj prípad, včera som už myslela že dostanem ms ,po styku som mala taky pocit.. ale dnes zas nič. Dnes kúpim test