ahoj, má prosím niekto skúsenosti s laserovým ošetrením úniku moču??? Mám ľahký únik moču pri športe, a dr.mi doporučil laser, ale na nete som o tom veľa nenašla, tak ak by mal niekto skúsenosť, klady a zápory budem vďačná. Že treba absolvovať 3 ošetrenia a každé ošetrenie 100e.
@janka31174
Ja som bola už na prvom ošetrení. Že účinok by mal byť viditeľný do 3 týždňov. Zajtra to bude 2 týždne, ale zaťiaľ nevidím zlepšenie. A sestrička mi hovorila, že keď mi nepomôže prvé na druhé nemám ani chodiť, tak uvidíme. Dúfam, že sa stane ešte zázrak. Lebo, že zaťiaľ to všetkým pomohlo.
@andriez13 Dobrý deň, zaujímalo by ma, či vám napokon tie sedenia s laserom pomohli, ďakujem
@misinka20tv dobry den. Nie nepomohlo. Bolo som iba na jednom, na druhe som uz ani nesla. Lebo, ze to prve ma najsilnejsi ucinok. Ale neviem ci nebola chyba aj v osetreni. Lebo to ostrenie laserom trvalo slabych 5min. A co som vsade citala tak by to malo byt 20min., tak mozno to bude aj preto 🤔
@andriez13 tiež by som prijala tieto informácie skúsenosti s laserovým ošetrením plusy aj mínusy.
Ďakujem